Retsept | Kaneelirullid
Selle retsepti puhul on tegemist klassikalise pärmitaina valmistamise ja küpsetamise protsessiga, kus tähelepanu tuleks pöörata nii taina õigele konsistentsile kui ka maitsva täidise valmimisele. Alustuseks tuleb valmistada ette kõik koostisosad. Piima kogus on täpselt määratud ning selle kuumutamisel on oluline, et see muutuks käesoojaks. Temperatuur ei tohi olla liiga kõrge, sest see võib mõjutada pärmi aktiivsust. Pärm tuleb esmalt pehmendada ja segada suhkruga, et see muutuks ühtlaseks massiks.
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Scandinavian HOME veebiajakiri toob teieni inspireerivaid kodusid, kaasaegseid sisekujundustrende ning uudiseid disaini ja arhitektuuri maailmast. Samuti leiate siit maitsvaid retsepte, praktilisi ilunippe, aiaplaneerimise soovitusi ja ideid reisimiseks.