Retsept | Soolased profiteroolid tuorejuustuga ja peterselliga

Koostis:
Tainas (choux-põhi):
100 ml vett
50 g võid
Näpuotsatäis soola
60 g nisujahu
2 muna
Täidis:
200 g toorjuustu (nt Philadelphia)
1–2 spl hapukoort või jogurtit (pehmendamiseks)
2 spl hakitud värsket peterselli
Soola ja pipart maitse järgi
(soovi korral võib lisada ka hakitud murulauku, küüslauku või sidrunimahla)
Valmistamine:
K...
See artikkel on saadaval ainult tasulise paketiga liitunutele. Ligipääsuks vali sobiv pakett allpool.
Oled juba tellija? Logi sisse
TASULISED PAKETID
Kogu meie tasulisele sisule ligipääsuks palun vali üks allolevatest pakettidest. Pärast tellimuse sooritamist uueneb pakett automaatselt tellimuse perioodi lõppedes. Soovi korral saad oma tellimuse igal ajal tühistada.