66 m² lihtne ja samas elegantne korter

66 m² lihtne ja samas elegantne korter

Õrna kevadise puudutusega 66-ruudune korter, mis hõlmab endas kahte tuba ja kööki.

Interjööris domineerivaks tooniks valge. Korteri põrandad heledad, puidust, seintel jahedad heledad toonid. Sisekujundus lihtne ja samas elegantne. Domineerib puhtus ja ilu ning lihtsad, kuid selgejoonelised sisustuselemendid. Mööbliesemed on lihtsad (v.a magamistoa kummut), funktsionaalsed, ilma dekoratsioonideta. Silmatorkavamaid värvilaike leiab elutoas, kus valgele taustale toa keskmeks on kontrastiks jõuline tumelilla diivan.

Magamistoas püüab enim pilgu, efektne ratastel, metallist, vana kollase tooniga kapp, kus palju väikseid lukuga sahtleid. Kappi kollakas toon ühendatud nii rohekate, kui hallide vooditekstiilidega, samuti on toodud elutoa diivani tumelillat tooni ka magamistuppa kahe dekoratiivpatja näol, millest üks heledam ja teine tumedam. Antud ruumis kontrastiks vana pink, millel kirju pleed.

Korteri heledate seintega esikusse lisab ilmet värvikate toonidega, mustriline Pärsia põrandavaip, tumedas raamis maal, tumeda peitsiga antiikne tool ja musta tooniga ringikujulised nagid koos riiete ja aksessuaaridega. Seda kohtab ilmselt harva, et esikus on tool koos kirjutuslauga. Siin aga loodud väike nurgake, kus enne poodi minekut kõik laua taga märkmepaberile kirja pannakse, et poes käigul midagi ei ununeks osta. Aknalaual kaks savipotiga lille, lisavad veidi värvi valgesse interjööri.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.