Magamistuba, mille seinu katab efektne William Morris tapeet

Magamistuba, mille seinu katab efektne William Morris tapeet

Antud magamistuppa näeb elutoast läbi kahele poole avatavate uste, ukseava kaudu. Ukseavast sisse vaadates võlub koheselt kaunis lillemustriga William Morris tapeet, mis vürtsitab ideaalselt ruumi valitud mööblit ja sisustusdetaile.

Kauni pilgu ruumile annab kindlasti ka laes olev rosett koos kauni lühtriga ja laiad, valged laeliistud, mis toovad tapeedi eriti esile. Mööblivalikus on näha nii modernse kui antiikse mööbli kokku miksimist, millega on loodud terviklik ruumi kujundus. Ruumi keskmeks suur, tumedas toonis modernne voodi, millel linasest kangast telliskivi punases toonis, beežis, mustard ja valges toonis voodipesu, mis tasakaalustavad voodi tumedat tooni. Mõlemal voodi küljel antiikse välimusega öökapid, mille peal mõlemal pool ühesugused laualambid.

Voodi peatsis väike pilgupüüdja, üks väike, antiikne, kuldse raamiga peegel. Peegleid leidub antud magamistoas veel ka akendega seinas ja sekretär mööbli kohal seinal. Kogu ruumi aitavad päevasel ajal valgustada kaks akent, mille mõlemal küljel tumerohelised kardinad, mis justkui kirsiks tordil täiustavad ruumi ilmet. Voodi paremal küljel seina ääres mahukas, tänapäeva riidekapp, mis mahutab nii riideesemeid kui voodipesu.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.