Sinu uue isikupärase vannitoa jaoks- TABI vannitoad

Sinu uue isikupärase vannitoa jaoks- TABI vannitoad

Olenemata sellest, kas teil on suur või väike vannituba, on oluline enne alustamist luua visioon, mida soovite oma vannitoa kujunduses luua.  Vannitoa sisustamiseks on vaja üllatavalt palju detaile, ja kui soovite luua vannitoa, mis erineb kõigist teie varem kujundatud vannitubadest, siis leiate kogu vannitoatoa sisustamiseks nii väikese kui ka suurema vannitoa jaoks midagi julget ja eristuvat just TABI vannitoa e-poest.

TABI vannitoa tootevalikut saab iseloomustada järgmiste märksõnadega: Uudne, innovaatiline, julge, eristuv, moderne, disainiarmastajale.

Tabi vannitoad visiooniks on pakkuda oma klientidele kogu vannitoasisustust. Alustades keraamilisest plaatidest, millest saab suuresti alguse vannitoa planeerimine ning lõpetades tekstiiltoodetega, millega saad anda viimase hubase lihvi oma vannitoa kujundusele. TABI vannitoad peab oma tugevuseks valamukappide valikut, mis on nende sõnul nii mitmekesine kui ka omanäoline.

TABI vannitoad valikust leiab veel kivimassist dušialuseid, akrüülvanne, käte – ja kehakuivateid, tapeete (nii elutuppa kui vannituppa), akustilisi seina – ja laepaneele (saab kombineerida tapeediga), sanitaartehnikat, peegleid, segisteid ja tekstiiltooteid. Lisaks täieneb nende tootevalik pidevalt millegi uue ja huvitavaga.

Kas mõningaid tooteid on võimalik tellida ka eritellimusel?


"TABI vannitoa valamukappidel on sügavuse ja kõrguse mõõt paigas,  kuid laiust saab üldjuhul valida vahemikus 600-1500mm. Kahe kapi kokkuliitmisel saab kapi laius olla kuni 2400mm. Pakume ka eritellimusmööblit vannituppa ning kivitasapindasid. Valamukapid jõuavad kliendini kokkupandult, aga, kes end paigaldamisel väga kindlalt ei tunne, siis tuleb appi meie paigaldustiim."

Valamukappide suurema valikuga saab tutvuda SIIN

Keraamiliste plaatide valikuga saab tutvuda SIIN

TABI vannitoapood tooteid saab soetada läbi e-poe www.tabi.ee/pood või e-kirja teel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Samuti on võimalus külastada nende väikest näidistesalongi Sauel, kus oma silmaga on võimalik näha materjali, kvaliteedi ja toonide valikut.  Vajadusel tulevad nad kokkuleppel näidistega Tallinna ja Harjumaa piires ka koju. Salongis on toodete eest võimalik kohapeal tasuda kaardiga, e-poes erinevate maksevõimalustega.

Tekst/kujundus: tabi.ee | Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: tabi.ee

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist VANNITUBA | WC

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.