Unikaalsed lahendused Taikse puidult

Iga eritellimusel loodud toode, lisab meie kodule lisaväärtust. Kui otsid unikaalset viisi oma kodu täiendamiseks saab teid aidata Taikse puit, kes valmistab nii erimõõdus kui erilahendusega uksi, täispuidust tahveluksi, sile ja- spoonuksi, mis kõik valmistatakse enimlevinud puiduliikidest.

Siseuste puhul pakuvad nad lahenduseks L-lenge, paneele laeni ja liiste lengile. Viimistluse osas saavad nad samuti abiks olla pannes interjööris kokku nii põranda kui uste toonid. Lisaks on võimalik neilt tellida uksi, mis lamineeritakse erinevate laminaatidega ning sileuksi, millele saab valida naturaalspoone või ALPI tehisspooni. Välisuste osas saab välja tuua nende eritellimusel valivad, efektsed, miljööväärtusliku ilmega uksed, mis sobivad nii mõisatele kui ka pika ajalooga hoonetele ja kodudele, mis asuvad miljööväärtuslikes piirkondades. Tuletõkkeuksi teevad nad nii siledaid kui ka tahvlitega.

Kuigi enamik inimesi võib uksi pidada hädavajalikuks, ei mõista nad alati, millist mõju need võivad ruumi üldilmele ja funktsionaalsusele avaldada. Eritellimusel valmistatud uksed on aga sealjuures suurepärane investeering. Täiuslikult sobiv uks ei paranda mitte ainult teie kodu välimust, vaid lisab teie kodule ka lisaväärtust vastupidavuse osas.

Esitasime ka mõned küsimused Taikse puidule.

Kas kliendi ideega tutvumiseks teete ka personaalseid kohtumisi kliendiga?

Jah, teeme nii objektil kohapeal kui ka käiakse meil Taikses tootmises. Meie jaoks on selline meetod tavapärane. Tihti on kaasatud ka arhitektid, ehitajad, kujundajad, miljööspetsialistid.

Kui pikaks võiks kujuneda tellimuse tarneaeg?

Olenevalt hooajast- talvel 4-6 nädalat, suvel 6-8 nädalat, on võimalus erikokkuleppeid teha.

Kuidas kujuneb toote hind?

Iga objekti puhul teeme eraldi hinnastamise. Kuna meie valmistame eritellimusel uksi, siis hind kujuneb materjali valiku, disaini ning furnituuride alusel. Furnituuride valik on meil väga lai ning näiteks linkide puhul kasutame Itaalia Mandelli ja Linea Cali disainlike ehk igale maitsele leiame sobivad lahendused.

Kas kliendile saate luua visualiseeringu loomiseks lisaks 2 D-le ka 3D soovitud tootest?

Ustele teeme detailsed joonised/lõiked DWGna.

Taikse puit teenustega saab tutvuda nende kodulehel taiksepuit.ee. Hoia silma peal ka Taikse puit facebooki kontol @Taikse Puit

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Toodefotod: taiksepuit.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.