Tõeline retro vibe köögis

Tõeline retro vibe köögis

Retro- või retrostiilis köögi omaksvõtmine võib olla vana kodu ostmisel eriti armas, kui see austab maja originaalset arhitektuuri ja ajalugu. Sõltuvalt sellest, millal teie kodu ehitati, ei pruugi olla visuaalselt mõttekas vanaaegset kööki millegi moodsama jaoks kohe välja vahetada.

Aktsepteerides oma köögi retrojuuri, saate luua efektse kodu, mis on segu teie isikupärasusest ja maja struktuurist.  Köögis retro välimuse enda käe järgi loomine võib olla uskumatult taskukohane valik kui teil on väike eelarve ja kui köögis on olemas juba köögimööbel, mis võiks ehk uue mööbli asemel hoopis uue värvitooni saada. Siinses korteri köögis on püütud minimaalse eelarvega teha remonti. Võttes arvesse maja vanust ja 70-ndate originaalset köögimööbli disaini, otsustati köögi seinad värvida sooja rohelise tooniga.

Rohelise juurde kombineeriti valged, kõrged, põrandaliistud, koos musta ja valget tooni põrandaplaatidega, mis moodustavad põrandale justkui kabemusti, mis lisab ruumile mõnusat retro vibe-i. Köögimööbel värvitud üle mati, beeži tooniga, nende juurde valiti ka uued disaineri käe all valmistatud tinast kapinupud, mis oma hõbedase tooniga sobivad kokku, kroomitud köögisegisti ja valamuga. Kuna köögikappide töötasapind vajas väljavahetamist, asendati see liimpuidust töötasapinnaga, mis ideaalset sobitub kokku rohelise ja beeži tooniga. Et ruumi ka veidi särtsu tuua on köögi ümmarguse söögilaua (taaskasutuse leid) ümber paigutatud neli oranži kattega, kroomitud jalgadega, tooli (Ridge Kink Rib Barstool Orange), mis kõik justkui antud ruumis kirsiks tordil. Köögi paljaid seinu täiustatud erinevad vanad postrid ja maalid.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.