Hubane, maakodu ilmega köök

Hubane, maakodu ilmega köök

Teie ees on vana, linnamaja, korteri köögiga, kus pilku püüavad kaunid, nikerdustega, peegelvõlvid laes ja klassikaline, skandinaavia stiilis köögimööbel, õrnas oliivrohelises toonis.

Selle kauni köögi interjööri põhitooniks, valitud valge värv, mille kõrval ruumis leiduvad väiksemad värviaksendid saavad esiletuldavalt särada ja meeleolu luua. Nagu näiteks rohelised maitsetaimed, nii pruunikates kui hallikates savipottides. Köögimööbel paigutatud ruumis vastasseintele. Kööki valgustab suur aken, rohke loodusliku valgusega. Õrna oliivrohelise köögimööbli tooni juurde, kombineeritud veidi tumedama peitsiga liimipuidust töötasapind ja kuldse disainiga messingist käepidemed, valamusegisti ja töötasapinna kohal olevad messingist detailidega rippvalgustid. Valamu kohal seinale paigaldatud avatud riiul, mille alla lisatud eraldi nagid, mis koos riiuliga värvitud köögimööbliga ühte tooni, et tekiks ühte tervik. Riiuli pealselt leiab nii kokaraamatuid, maitsetaimi kui lauanõusid. Riiuli all olevasse nagisse pandud rippu mõned kruusid ja vaskpannid, mis loovad kena kontrasti töötasapinna kohale.

Vasaku köögimööbli vastasseina lastud teha köögimööbel, mille keskmine köögikappide osa madalam. Madalamat osa kasutatakse igapäevaselt istekohana, et ruumi mahuks ära suurem söögilaud koos toolidega ja nii saaks laua taha ära mahutada, rohkem inimesi. Istme pealset loovad hubasemaks mitmed erinevad dekoratiivpadjad. Istepingi kaane all asub aga panipaik, kus hoitakse esemeid, mis igapäevaselt kasutada pole vaja. Ruumi põrandat kaunistab naturaalses toonis, hele puitpõrand, mis lisab kööki nii hubast kui kodusooja, maakodu ilmet.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.