Laudlina kasutamine köögis ja söögitoas

Laudlina kasutamine köögis ja söögitoas

Kui paljud teist kasutavad laudlina köögis või söögitoas?

Tänapäeval on laudlinade valik päris suur. Müüakse nii puuvillaseid, linaseid, siidiseid, pitsilisi, sünteetilisest materjalist kui ka segumaterjalist laudlinasid, mis on saadaval erinevas kujus ja mõõdus.  

Kuidas aga valida laudlina?

Laudlina valikul, tuleb kindlasti arvesse see, kas laudlina hakatakse kasutama igapäevaselt või vaid pidulikel sündmustel, või siis mõlemal korral. Tänapäeval lauakatmiste juures sobib kodusesse peo miljöösse linasest kangast laudlina, mida kindlasti ei kohta suurematel pidulikel sündmustel. Kui aga korraldatakse mõni stiilipidu võib valida laudlina, mis ühtib antud üritusega. Laualina valikul tuleb arvestada ka külalistega (eraldi lastelauale võiks valida laudlina, mis oleks kergesti hooldatav). Söögilaudade laudlinad peaksid ulatuma võrdselt 25-30 cm üle lauaserva või siis kuni toolipõhjani. Nii, et jälgi söögilauale laudlina ostes kindlasti ka mõõte.

Mida peaks laudlina valikul kindlasti arvestama?

Kindlasti tuleks laudlina valikul arvestada ka interjööriga, kus sündmus toimub. Samuti lauanõudega, mis peaks hiljem kokku sobituma laudlina ja ülejäänud ruumiga, et tekiks ühtne tervik.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.