Skandinaavia stiil põjamaa köögis

Skandinaavia stiil põjamaa köögis

Skandinaavia stiil on enim armastatud ja tuntud stiil üle maailma tänu kujundamise põhimõttele, mis seisneb ülimas lihtsuses.

Skandinaaviapärane interjöör on alati hele. Domineerivaks tooniks tavaliselt valge. Sobivad ka kõik valge varjundid, murtud valged ning pehmed pastelsed pooltoonid loodusest ning erinevad hallid varjundid ja kahvatu sinine. Kuigi põhjamaine karge värvigamma võib paljudele tunduda külm ja kõle, on seda lihtne värviliste detailidega siduda, peale selle tulevad värvilised detailid valgel taustal eriti hästi esile.

Skandinaavia stiilis kodudes tunduvad kõik ruumid sama disainiga. Kuigi nad kõik on unikaalsed on neil kõigil iseloomulikud tunnused. Köök skandinaavia kodudes on õhuline ja lihtsa sisekujundusega, kuid samas ka funktsionaalne ja praktiline.

Skandinaavia köögis on tihti levinud avatud riiulid, kuna neid peetakse praktilisteks, sest nad võimaldavad organiseeritud paigutust(esemed on alati käepärast ja kergesti leitavad). Skandinaavia stiilis köögipõrandaks sobivad heledas toonis põrandad. Eriti sobivad heledad täispuitpõrandad ja valgeks värvitud täispuitpõrandad. Köögimööbel on lihtne ja funktsionaalne. Köögimööbli värv peamiselt heledat tooni, mis lisab omakorda valgust ja heledust kogu ruumile.


Antud fotodel põühjamaine skandinaavia stiilis köök. Elutoast avaneb kahe avatud uskse vahelt vaade otse halli köögimööbli ja halli tooni seinavärviga kööki.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.