Stiilne, sinine, iseloomuga köök

Stiilne, sinine, iseloomuga köök

Sinine on iseloomuga värv, mis toob kööki isikupära, kuid see pole kindlasti just kõige tavapärasem toon, mida oma kööki valitakse.

Köögi seinad värvitud valgeks, mis tasakaalustavad tugeva kontrastiga köögimööbli tooni. Köögi põrandat katab puitpõrand, mis soojendab köögimööbli sinist tooni, mis teeb ruumi hubasemaks.  Antud köögimööbel on lastud teha vineerist, värvitud S 4050B värviga. Töötasapinnad ja pritsmekaitse on valmistatud Carrara marmorist, mis moodustavad köögimööbliga täiusliku terviku.

Valamu kohale paigaldatud must, avatud riiul, kus hoitakse üksikuid lauanõusid ja sisutusdetaile. Riiuli kohal seinal kaks pisikest raamidega pilti ja raamitud poster, mis oma värvide ja tekstiga seovad valamu kohale seinale paigaldatud musta värvi seinavalgusteid. Nii valamu segisti kui köögikappide uksenupud messingist, ideaalsed koos valge marmori ja sinise tooniga. Köögi keskel suur söögilaud koos pingi ja toolidega, mis on  1950. aastate käekirjaga, koos söögilaua vastas seinal asuvate raamitud piltidega. Laua kohal efektne rippvalgusti (Cymbal Pendel).

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.