Milline vaip valida kööki?

Milline vaip valida kööki?

Vaiba saab panna sobituma igasse ruumi. Kööki valitakse vaip tavaliselt selleks, et ruum enam liialt ei kõlaks või siis kui köögi põrand liiga külm. Alati ei ole need ainukesed põhjused, miks soovime kööki vaipa. Vahest me lihtsalt tunneme, et ruumis on justkui miskit puudu- puudu üks ilus vaip, millega luua meeleolu ja hubasust.

Milline peaks olema kööki sobituv vaip?

Kööki valitav vaip, peaks olema kindlasti kergelt puhastatav. Kuna vaibale kukkuvad toiduosakesed võivad mõnikord vägagi määrduvad olla oleks hea kui neid saaks ka kiiresti eemaldada. Hästi sobivad kööki ribavaibad, kaltsuvaibad, mida saaks ise pesumasinas pesta.

Kas vaip valida enne köögimööbli soetamist või peale köögimööbli soetamist?

Vaip tuleks valida kööki alles siis kui mööbel köögis olemas. Nii on kergem valitavat vaipa ülejäänud interjööriga sobitada. Vaipa valides, tuleks eelnevalt mõõta juba kodus ära pind, kuhu soovite vaipa panna, et poes oleks kergem vastava mõõduga vaipa leida ja valida. Ärge valige kööki paksu vaipa. Paksem vaip on küll jala all pehme ja soe kuid keerulisem hooldada. Kindlasti tuleks vaiba ostmisel uurida, kuidas valitud vaipa saab hiljem puhastada ja hooldada.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.