AINA, harmoonia sinu koju!

AINA, harmoonia sinu koju!

Tutvume Soome brändi AINAGA, kelle erinevaid, eritellimusel mööblilahendusi, eelkõige köögimööbli lahendusi, saab tellida ka Eestis kohapeal, Tallinnas. Samuti saab nendega kokku leppida aja nii koduvisiidiks kui pidada nõu ka virtuaalselt.

Miks eelistada AINA köögimööblit?

Suure osa meie kodusest ajast veedetakse köögis. AINA eesmärgiks on pakkuda oma klientidele mõistliku hinnaga, kvaliteetset ja hästi planeeritud, funktsionaalset eritellimusmööblit, mida saaks nautida iga päev. Nende tootmine on viidud võimalikult energia- ja kulusäästlikuks, et hoida kliendi jaoks võimaliku madalat hinda ja vähendada süsinik jalajälge.

AINA eritellimusmööbel on kauni Skandinaavia disainiga, mida on võimalik tellida nii modernses kui ka ajatus klassikalises võtmes. Nende köögimööbli värvivalikus on väga lai värvitoonide valik, kus on enam kui 8000 tooni, mille seast saab leida iga klient endale meelepärase.

AINA mööbli valmistamise taga on aastakümnete pikkuse kogemusega Soome mööblivalmistajad, kes kasutavad toodete valmistamiseks ainult parimaid materjale ja mehhanisme ning Põhja-Euroopa moodsaimat tehnikat. AINA tooted valmivad Lapimaal, Mellano mööblitehases, kus on mööblit valmistanud juba üle 40 aasta.

AINA mööblis on ühendatud vastupidavus, kõrge kvaliteet, lai valik ja mõistlik hind.

AINA köögilahendustes soovime teha ka lastega perede nende igapäevaelu palju lihtsamaks, valmistades praktilisi, funktsionaalseid kööke, kus toimetamine oleks lihtne, sujuv ja mugav. Lastega peres on igapäevaelu sageli üsna tormakas ja kiire, sest lasteaia, kooli, töö, hobide ja vaba aja ühildamine nõuab hoolikat planeerimist ja meeskonnatööd kõigilt pereliikmetelt.

Lastega peres koguneb kööki ikka igasuguseid purke ja potsikuid, seega on ka hoiuruumi vajadus veelgi suurem. Et oleks aga võimalikult palju panipaiku tuleb kaaluda erinevaid lahendusi. Üheks lahenduseks on kindlasti maast laeni köögimööbli lahendus, kus mitmeid hoiustamisvõimalusi aitavad suurendada näiteks, väljatõmmatavad kapid,  ahjukapid ja töötasapindade nurkadesse paigaldatavad karussellid. Meie uusimate lahenduste hulka kuuluvadki just karussellkapid, mille uksed pöörlevad koos karusselliga, andes  esemete hoiustamisel hea võimaluse, need täiesti peitu panna.

Hommikusöögikapp - hommiku päästja, lastega peredele!

Hommikusöögikapp on viimastel aastatel muutunud üheks populaarsemaks köögi lahenduseks üle maailma! Üha populaarseks muutuv trend on leidnud tee paljude inimeste südametesse ja kööki, eriti aga lastega peredesse, kus selline leiutis on lihtsalt suurepärane! Hommikusöögikapis saab hoida ühes kohas kõiki hommikusöögitarbeid, nagu tassid, kausid, kohvimasin, veekeetja ja röster ja samuti ka mõningaid toiduained, mis hommikusöögi juurde kuuluvad- sai, helbed ja müsli.  Selline lahendus on kiiretel hommikutel eriti mugav ja  lihtne, kui saad hommikusöögikapist kõik vajaliku välja võtta või kaasa haarata, et hommikusöögi valmistamine sujuks edasi juba kiirelt ja lihtsalt. Kui hommikusöök on söödud, saab tarvikud ja toiduained hommikusöögi kappi tagasi panna ja lihtsalt ukse sulgeda, nii aga püsib köök puhas ja korrektne, ilma, et peaksid kulutama lisaaega koristamisele.

Mitmekesisust köögisaarel

Köögisaart võib pidada multifunktsionaalseks osaks köögis. Esiteks toob see kööki rohkem tööruumi ja seda ei saa kunagi liiga palju olla – eriti lastega peres, eks? Saar annab lisaruumi toimides ka panipaigana. Kiiretel hetkedel toimib saar ka suurepärase lisasöögilauana. Selle ääres on lihtne näksida vahepala näiteks pärast lasteaia- või koolipäeva ja enne õhtuseid tegevusi! Paljudes peredes tehakse näiteks kodutöid või meisterdatakse just köögisaare ääres. Õhtuti on mõnus köögisaare äärde koguneda, et koos aega veeta ja päevasündmustest rääkida.

AINA-s austatakse ka vana ja kasutuskõlblikku. Kui vana köögimööbli karkass on korralik kuid uksed halvas seisus või ajaga moest läinud, saab AINA-st tellida ka ainult uksi, riiuleid ja vajadusel kasvõi ainult ühe sahtli või kappi, et klient saaks taas nautida oma ruumi mööbli funktsionaalsust.

Lisaks köögimööblile on AINA-st võimalik tellida ka teisi eritellimusmööblit (riidekappe, valamukappe).

AINA Tallinn

Pille tn 7/4-20

Kesklinna linnaosa

10138 Tallinn

AINA tegevustega saad kursis olla nii nende veebilehel Aina.ee kui FB kontol- @Aina Tallinn ja IG kontol @ainatallinn

Tekst | kujundus: Aina.ee | Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: Aina.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KÖÖK | SÖÖGITUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.