Kaunis metsaroheline köögimööbel, millesse võid armuda

Kaunis metsaroheline köögimööbel, millesse võid armuda

Kui köök on kodu süda, siis elutuba on kindlasti selle hing? Selles kodus voolavad nad kokku nagu peab, luues kauni koduse õhkkonna. Maitsekalt sisustatud ruumis annavad kauni valguse kaks laia, avarat akent.

Köögiosa asub kaldega seinas, kuhu eritellimusena lastud teha, L-kujuline, tumerohelise tooniga köögimööbel, mille juurde kombineeritud marmorist töötasapinnad koos pritsmekaitsega, mis loovad koos kroomitud käepidemete ja kroomitud segisti ja valamuga kauni üldmulje. Kogu toa põrandat katab kaunis, naturaalses puidutoonis, kalasabamustris parkett, mis sobib ideaalselt kokku nii heleda marmori kui tumerohelise köögimööbliga, lisades ruumi hubasust ja kodusoojust.

Köögiosas toimub lisaks söögivalmistamisele ka söömine, mistõttu on akna äärde paigutatud, põrandaga ühes toonis, puidust, ümmargune söögilaud, mille ümber neli puidust tooli. Lauda ilmestavad pildistamise hetkel, kaunilt kaetud laud koos lauanõude ja lilledega. Elutoa osas jätkatud nii marmori kui puidu kasutust diivanilaua näol, mis aitab kenasti köögiosa elutoaga ühendada.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.