Maitsekalt renoveeritud kaunis kodu

Maitsekalt renoveeritud kaunis kodu
Kaunilt renoveeritud 1896 aastal ehitatud linnamaja, kus silmailu pakuvad mitmed originaaldetailid kui maitsekas sisustus.

Punasest välisuksest esikusse sisenedes tervitab valgusküllane klaasitud akendega endine veranda osa, kust viib edasi otse avatud hubasele söögitoa ja köögi osale. Esiku põrandat katab maja algusaastast pärit originaalne kivipõrand, mis põranda kütte tõttu renoveerimise korral korra üles võeti. Nüüd on kivipõrand ka talvel mõnusalt soe.

Köögiosas klassikaline skandinaavia stiilis helehall köögimööbel, mille juurde valitud musta tooni kiviplaat, mis lisab ruumile juurde nii elegantsi kui luksust. Köögi pärliks on kohe kindlasti töökorras puupliit, mis lisab ruumi mõnusat hubast ilmet ja silmailu ja samas pakub külmal ajal ka mõnusalt sooja. Nii köögi kui söögitoa põrandat katab tänapäevane puitparkett, mis on kenaks kontrastiks nii valgetele kui tapeediga seintele.

Söögitoa osas püüab pilgu kaunis lilleline tapeet, mis kombineeritud valgete liistude ja osalise valge seinapaneeliga. Söögitoa keskmeks massiivne puitlaud, mille ühele küljel kaks helehalliks värvitud puidust tooli ja teisel küljel vana, naturaalses toonis puitpink, mis kõik koos interjööriga loovad kauni terviku. Söögilaua kohal laes efektne Chandelier Kasbah ripplamp.
Maitsekalt renoveeritud kaunis kodu

Söögitoa osast viib suure ava kaudu elutoa osale, kus kahele poole avatavate uste kaudu saab väiksele hubasele veranda osale. Verandal püüavad pilku, kaunid antiiksed, roheliseks värvitud puhketoolid, mis valgel taustal kenasti esile tulevad. Verandalt viib ka edasi juba väiksele rõduosale ja seal on juba mõnus hommikukohvi nautida või sõpradega mõnusalt aega veeta. Elutoa osas samasugune kaunis lilleline tapeet ja valged seinaplaneedid kui söögitoa osas, mis aitab kahte erinevat ruumi kenasti ühendada. Antud elutoast saab ka kodu esimesse magamistuppa, kus silmailu lisab taas kaunis seinale valitud tapeedivalik.

Köögi kõrvalt viib ülesse teisele korrusele trepp. Ülemisel korrusel tervitab kaunis, tapeeditud seintega puhkenurk. Antud korrusele jääb veel mitu magamistuba ja suurem vannituba.

Kaunis vannituba, kus ruum on väga maitsekalt kujundatud. Efektne lõvikäppadega vann, vanad laetalad ja antiikne kummut koos hästi valitud keraamiliste plaatidega loovad suurepärase tulemuse.

Helerohelise-hallikat tooni seinaga hubane magamistuba, kus laes lisavad efekti vanad puittalad.

Peamagamistoas on laes samakaunid puittalad ja topeltuksed, mis viivad rõdule.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod:  lansfast.se (by DIAKRIT)

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.