Miks eelistada microblading kulme?

Loomulikud ja tagasihoidlikud kulmud.

Me kõik soovime, et meie kulmud oleks ilusad, ühtlased ja sümmeetrilised. Erinevused kulmukarvade kasvu osas on tingitud meie bioloogilistest ja pärilikest eeldustest või on kulmukarvad mõne haiguse tagajärjel kahjustunud. Siin ongi microblading kindlasti väga heaks lahenduseks, et saada kaunid ja loomulikud kulmud.

Mugavus
Microblading kulmud on oluline aja ja vahendite kokkuhoid, sest kulmude hooldamine on väga lihtne. Sa ei pea muretsema, kuidas su kulmud välja näevad, sest oled sisuliselt saanud püsitätoveeringu mugavuse kulmuhoolduse osas, kuid seda loomulikult märksa tervislikumalt ning nahka kahjustamata.

Perfektne kuju
Õigesti ja äärmise täpsusega välja mõõdetud kulmukuju annab kulmudele ja tervele näole hoopis teise ilme. Microbladinguga on võimalik luua kulmud täpselt sellisesse kohta, kuhu need ideaalselt sobivad ja tulemus räägib ise enda eest.
 
Seksikus
Microbladingu kunstipärane täiuslikkus ja väga selged kontuurid kulmunahal on ilmselt just see, mis tõmbab inimeste tähelepanu su kulmudele. Ja tähelepanu naised –  valdavalt peavad ka mehed seksikamaks just microblading tehnoloogias kulme ning sageli isegi siis, kui nad absoluutselt aru ei saa, kuidas, või mis tehnoloogiaga need kulmud loodud on. Seega toimib.

Tervislikkus
Microblading kulmud on tervislikumad juba ainuüksi sellepärast, et sa ei pea pidevalt kasutama erinevaid vahendeid oma kulmunahal ja karvadel, et need perfektsed välja näeks. Sel viisil säästad oma näonahka ja kulme, välistad selle, et kulmukarvad saaksid kahjustatud erinevatest ainetest või langeksid välja liiga intensiivse pideva hoolduse tagajärjel.

Positiivne tähelepanu
Microblading tehnoloogia eeliseks võib pidada seda, et sa hakkad saama oma kulmudele tähelepanu õigetel põhjustel. Näiteks püsitätoveeringuga loodud kulmud on samuti väga sageli silmatorkavad, kuid paraku on vaja selleks, et üldpilt naise näoilmest oleks ilus ja tasakaalus, ka väga tugevat meiki teistes näopiirkondades. Microbladingu puhul ei ole vaja meikida või piisab väga vähesest meigist, et üldmulje jääks kaunilt loomulikuks.

Trendikus
Microblading on saanud järjest populaarsemaks, kui tervislikum ja loomulikum suund kulmutehnoloogias. Üle maailma järjest rohkem naisi erinevatelt elualadelt eelistavad seda lähenemist.

Tekst: Anestra Ilustuudio/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Foto: pexels.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.