Silky Feel Beauty Bränd - Sinu naha jaoks parim

Tutvustame teile erakordselt heade tulemustega brändi Silky Feel, kelle tooteid sooviks oma koju iga naine.

Tüütutest kehakarvadest vabaks, ilma raseerimatta, kuidas on see võimalik?

Karvaeemaldaja kristall on Silky Feel Beauty Brändi uus toode, mis eemaldab valutult tüütud kehakarvad sinu naha pinnalt, lihtsa protseduuri käigus, millega saab oma kodus, igaüks hakkama. Selle nanotehnoloogial põhinev klaasist pind on õrnalt kooriva toimega, jättes naha siidiselt pehmeks ning karvavabaks.

Kristalli on lihtne kasutada, toodet tuleb kasutada kuival nahal, tehes sellega kiireid ringjaid liigutusi. Peale kasutamist tuleks karvaeemaldaja loputada voolava vee all, et see oleks enne igat kasutamist puhas ja kuiv, nii töötab kristall kõige efektiivsemalt. Silky Feel Beauty raseerimisvahend sobib kasutamiseks eelkõige jalgadel ja kätel, kuid olenevalt nahatüübist, võib kristalli proovida ka õrnemates kehapiirkondades. 

Hea teada! Karvaeemaldaja kristall on vastupidav ning ei vaja nii tihedat väljavahetamist nagu tavalised raseerimisvahendid.

Enne raseerimist

Peale raseerimist

Enne raseerimist

Peale raseerimist

Silky Feel Beauty Brändi 100% siidist koorimiskinnas on mõeldud keha ja näo koorimiseks peale dušši, vanni või sauna. See leevendab tselluliiti, stimuleerib lümfisüsteemi, eemaldab vana päevituse ning ühtlustab nahatooni.

Kinnast võib kasutada kõikides kehapiirkondades, oluline on, et nahk jõuaks piisavalt enne pehmeneda. Kinnas peab koorimise ajal olema niiske, mitte liigselt märg, samuti ei tohiks toimuda koorimisrituaal voolava vee all. Koorida tuleks niisket nahka. Seepi ega muid puhastustooteid ära koos kindaga kasuta! Kui hakkad kindaga niisket nahka õrnalt hõõruma, näed koheselt tulemust kuidas mustuse ja rasu “naharullid” sinu kehalt hakkavad eemalduma. Peale koorimisrituaali tunned kuidas su nahk on ülimalt puhas ja hingav ja järgnevaid hooldustooted kasutades mõjuvad need su kehapinnal palju kiiremini ja tõhusamalt.  

Hea teada! Siidist koorimiskinnast võiks kasutada ükskord nädalas ja peale igat kasutamist tuleks koorimiskinnast hooldada käsipesuga ning riputada kuivama.

Silky Feel Beauty Brändi tooted leiad nii nende kodulehelt: silkyfeel.ee kui Etsy.com, yaga.ee ja Levi Design Solarise keskusest.

Tekst: silkyfeel.ee/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: sissejuhatav artikli foto pexels.com, tootefotod silkyfeel.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.