Sugaring sügise- ja talveperioodil

Regulaarne sugaring on hea talvel mitmel põhjusel

See on levinud eksiarvamus, et talveperioodil pole mõtet käia sugaringis. Arvad, et külm ilm tähendab rohkem riideid, nii et kes hoolib, kui jalad ja kaenlaalused on karvased ja mõned kuud mitte raseerida? See on levinud eksiarvamus, et talveperioodil pole mõtet käia sugaringis.

Arvad, et külm ilm tähendab rohkem riideid, nii et kes hoolib, kui jalad ja kaenlaalused on karvased ja mõned kuud mitte raseerida? Regulaarne sugaring on hea talvel mitmel põhjusel: Esiteks see on tegelikult lihtsam!

Sugaringi külmemal perioodil on lihtsam teha, sest on vähem valus, kuna nahk on jahedam. Suvel, kui on soe, keha kipub olema higine, sel põhjusel suhkrupasta ei kinnitu hästi karvale ja tugevate karvade eemaldamine on keerulisem. Talvel on sugaring tõhusam ja vähem valus. Sile nahk pikemaks ajaks. Lihtsamalt öeldes, käies regulaarselt sugaringis jääb karvakasv õrnemaks ja tulemus on parem.
Alusta sugaringiga just nüüd. Tervem nahk. Külm ilm talvel kuivatab nahka, muutes selle tuhmiks ja kestendavaks. Suhkrupastal on kerge nahka kooriv ja niisutav toime. Regulaarne sugaring ja nahka niisutavate kreemide või õlide kasutamine annavad tulemuseks terve ja sileda naha. Kasuta sugaringi kogu talveperiood! Nagu näed, on sellel peale karvade eemaldamise veel mitmeid eeliseid ja kevadel pead palju vähem vaeva nägema soovitud tulemuse nimel.

Fakt on ka see, et raseerimine intensiivistab, aga sugaring vähendab karvakasvu. Ja vähem karvu on ju suvel parem, kas pole?

Tekst: Anestra Ilustuudio /kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: pexels.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.