Miks on Dr. Bronner’si looduslikud seebid erilised?

Dr. Bronner’si maagilised seebid on 100% biolagunevad ja valmistatud taimsel baasil. Dr. Bronner’s ei ole tavaline looduskosmeetika bränd, vaid tegemist on ettevõttega, mis on panustanud juba üle 160 aasta meie tervise, planeedi ja majanduse heaolusse.

Kõik koostisosad, mida Dr. Bronner’s oma toodetes kasutab on õiglase kaubanduse (Fair Trade) sertifikaatidega. Nende looduslikud seebid on 100% ümbertöödeldud pakendis ja sildistatud 10% ulatuses kanepikiust tehtud taaskasutatud paberist sildiga. Nende toodete pakendid ei ole vaid kujunduslikul põhjusel tekstirohked, vaid oma toodete siltidega annavad nad edasi oma tõekspidamisi, kuidas muuta maailm üheks paremaks kohaks, sest lõppude lõpuks me oleme siin planeedil “All-one” ehk kõik ühes!

Kuidas eristuvad DR. BRONNER`S seebid meie tavapoes müüdavatest seepidest?

Dr. Bronner´s seebid on ka väga multifunktsionaalsed - neid saab kasutada vähemalt 18 erineval viisil. Nendega saab pesta nii keha, nägu, käsi, hambaid, nõusid, pesu, põrandaid, erinevaid pindasid, prilliklaase, lemmikloomi  jm. Väga populaarsed on Dr. Bronner´s vedel- ja tükiseebid meigikunstnike hulgas, sest nendega saavad meigipintslid super puhtaks ja palju soodsamalt kui alternatiivseid meigipintslitele mõeldud seepe kasutades. Dr. Bronner´s tükiseebil on rikkalik vaht, mis on ideaalne ka raseerimiseks.

Lisaks on Dr. Bronner´s seepe saadaval ka kontsentreeritult - vedelseepi jätkub 3-4x kauemaks kui tavalist jaekettides müüdavaid vedelseepe. Käte pesemiseks piisab vaid 2 tilgast seebist.

Tasub jälgida ka sertifikaate, mida Dr. Bronner´s tooted kannavad. Näiteks USDA Organic sertifikaat annab tunnistust sellest, et kehahooldustooted on sama puhtad kui orgaaniline toit!

DR. BRONNER`S seepe iseloomustavad järgmised märksõnad: Multi-funktsionaalne, kontsentreeritud, sertifitseeritud orgaaniline, vegan, biolagunev, õiglane kaubandus, keemiavaba, vastutustundlik, kogu perele, turvaline.

Kas DR. BRONNER`S seebid sobivad ka lastele?

Kuna Dr. Bronner´s seebid ei sisalda sünteetilisi vahu-, värv-, lõhna- ja säilitusaineid sobivad need ka lastele. Nauditava lõhna seepidele annavad eeterlikud õlid. Beebidele ja tundliku või allergilise nahaga täiskasvanutele on mõeldud spetsiaalne, lõhnatu, Baby Mild sari.

Oluline on teada, et Dr. Bronner´s seebid tuleb silmadest eemale hoida, kuna need ei ole pisaravabad! Pisaravaba koostis saavutatakse vaid keemilisi koostisaineid kasutades, neile ei ole aga Dr. Bronner´s toodetes kohta.

Kas DR. BRONNER`S seepe võib kasutada ka kõige õrnema naha korral?

Jah. Naturaalsed eeterlikud õlid, mis Dr. Bronner´s toodetes sisalduvad, ei pruugi alati kõigile sobida. Sellisel juhul on parim lõhnatu Baby Mild sari. See sobib beebidele alates sünnist ja erinevate nahaprobleemide korral (tundlikkus, allergiad, dermatiit, ekseem).

Milliseks jätavad DR. BRONNER`S seebid peale korduvat kasutamist meie nahapinna?

Dr. Bronner´s seebid ei jäta kehale tuntavat kihti, vaid nahk saab hoopis krudisevalt puhtaks. Nahk peab saama hingata! Probleemse naha puhul on see eriti oluline. Seepide pikemal kasutamisel tunned, et nahk ei vaja enam nii palju niisutamist, sest puhas nahk saab rasueritust nüüd ise reguleerida.

Kust saab DR. BRONNER`S seepe endale soetada?

Rohkem infot brändi kohta ja võimaluse tooteid osta saab veebipoest www.drbronner.ee. Dr. Bronner´s seebid leiab müügis nii Tallinna kui Tartu Kaubamajas, samuti erinevates looduskosmeetika poodides ja veebikaubamajades (sinulooduskosmeetika.ee; andbeauty.ee; loverte.ee jm.)

DR. BRONNER´S tegemistega saad kursis olla FB kanalis @Dr. Bronner's Eesti ja IG kanalis @drbronnerseesti

Tekst: drbronner.ee/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: drbronner.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.