Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks

Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks

Sel kõige tähtsamal päeval soovib iga pruut, et kõik oleks täiuslik, mistõttu on väga olulisel kohal ka pruutkleit ja selle juurde valitud aksessuaarid. Järgnevalt leiad parimad nõuanded aksessuaaride osas, mis muudavad iga pruudi kauniks ja elegantseks.

1. Pulmaehted ja juukseaksessuaarid

Ehted on vaieldamatult paljude naiste lemmikud ning need sobivad ideaalselt ka pulma. Pulmaehete valik on nii suur ja lai, et igaüks leiab omale selle õige. Õiged pulmaehted peaksid sulanduma pruudi tervikliku välimusega.

Kaunid kaelakeed, kristallidega kõrvarõngad, romantilised käevõrud, tiaara, pärlitega juuksekaunistused, lillelised juukseehted ja kalliskividega vöö on mõned aksessuaarid, mida pruudid oma pulmapäeval eelistavad. Valge kleidi juurde sobivad hõbedased ehted valgete pärlite ja kristallidega.

Kui valid pulmadeks ehteid ja juukseaksessuaare, siis pea meeles ehetega mitte liialdada. Tähtis on jälgida seda, missugune on sinu kleidi kaeluse lõige, mis värvi on pruutkleit, mis on teie pulmade teema, kus pulm toimub ja millised ehted sulle endale meeldivad. Peamine on see, et tunneksid end valitud ehete ja aksessuaaridega mugavalt.

Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks
2. Pruudi kingad

Järgmine väga oluline aksessuaar on pruudi kingad. Loomulikult soovid sa kanda kõige ilusamaid ja elegantsemaid kingi, kuid ära unusta, et sel tähtsal päeval peaksid sa end tundma ka hästi, enesekindlalt ja mugavalt. Kanna pulmas neid kingi, millele võid kindel olla, et suudad neil seista nii tseremoonia ajal, pildistamisel kui ka õhtul tantsida. Kui sul on tulemas pulm rannas või muru peal, siis eelista pigem täistallaga või madala tallaga kingi. Kui soovid ilmtingimata kanda pulmas kõrgeid kontsi, siis veendu, et sul oleks nendega ka mugav.

Samuti võid igaks juhuks varuda kaasa mitu paari kingi. Näiteks võid kanda kõrgeid kontsi tseremoonia ajal ning kanda madala tallaga kingi õhtul pidutsedes, kui soovid anda jalgadele puhkust ja lõõgastuda.
Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks
Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks
Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks
3. Lilled pulmas

Lilleseaded on pulmades populaarsed. Lilled lisavad romantilisust, naiselikkust ja sensuaalsust. Lilled muudavad pulma meeldejäävaks ja elegantseks. Lilli võib kasutada pulmas erimoodi – pruudi lillekimp, lillelised juuksekaunistused, lilleõis peigmehe pintsakul, lillekaunistus autol ja lillebuketid pidulaual.

Roos on klassikaline armastuse lill, millel on suur värvivalik ja mis sobib kaunistama igat pulma. Roosad ja valged roosid sümboliseerivad õrna armastust. Pruudikimbuks sobivad ka väga hästi kallad, mis sümboliseerivad ilu ja naiselikkust. Kui teil on tulemas uhke ja elegantne pulm, siis kuninglik orhidee sobib pulma suurepäraselt. Üheks võrratult kauniks lilleks on pojeng, mille lopsakatest õitest saab moodustada uhkeid bukette.
 
Kui teate, milliseid lilli oma pulmas kasutada tahate, saab vastavalt nende õitseajale ka pulmakuupäeva sättida. Kui aga kuupäev on juba paigas ja lillede koha pealt ollakse erapooletud, tuleb valida hetkel saadaval olevate lillesortide vahel.
Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks
Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks
4. Pruudiloor

Pruudiloor on kahtlemata oluline aksessuaar. Proovi erinevaid pruudiloore, et tunnetada erinevat stiili, pikkust ja materjali. Veendu, et loor sobib sinu kleidi ja aksessuaaridega. Kui sa ei leia õiget loori, on sul alati võimalus lasta valmistada ideaalne pruudiloor, mis vastaks sinu ootustele.

Pruudiloore, nagu ka pruutkleite, on väga palju erinevaid. Enamasti on pruudiloorid valged, sirge või lokkis servaga, pikad või lühikesed, ühekordsed või mitmekihilised. Kui valida pruudiloori, siis esmalt peaks läbi mõtlema, millisest materjalist, mis värvi ja kui pikk võiks pruudiloor olla. Seejärel peaks aga läbi mõtlema, mitu kihti peaks looril olema ja kuidas peaks see olema kinnitatud.
Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks
5. Traditsiooniline sukapael

Traditsioon väidab, et pruudi riietuses peab olema midagi laenatut ja midagi sinist. Just nimelt sinine sukapael on paljude pruutide lemmik. Ka sukapaela kandmine on väga eriline, nii et tasuks kindlasti mõelda, kas sina kannad pulmas sukapaela.

Sukapael on kaunistatud paelake, mis on ümber pruudi sääre. See võib olla näiteks pitsist, sametist või isegi ilus kett. Ei ole oluline, millisel jalal sukapaela kanda, sest sukapaela esialgne eesmärk oli lihtsalt pruudi sukkasid üleval hoida. Sukapaela on soovitatav kanda põlvest veidi kõrgemal, sest siis püsib see kõige paremini.

Tänapäeval on pruudi jala ümbert sukapaela äravõtmine peigmehe ülesanne. Traditsiooniliselt toimub see pärast pruudikimbu viskamist. Külalised moodustavad ringi. Pruut istub ringi keskele pandud toolile. Peigmehel seotakse silmad kinni ning ta peab pugema pruutkleidi alla ja ainult hammaste abil sukapaela ära libistama. Seejärel seotakse peigmehe silmad lahti ja peigmees viskab sukapaela vallaliste meeste sekka. Usutakse, et sukapaela kinnipüüdjale toob see armuõnne ning just tema abiellub järgmisena.
Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks
Romantilised ja kaunid aksessuaarid pulmadeks
6. Romantilised kindad

Mõned pruudid soovivad kanda pulmas kindaid, mis muudavad kogu tervikliku välimuse romantiliseks ja elegantseks. Kõige populaarsemad on pitsist kindad, mis on peened, õrnad ja naiselikud. Kui soovid kanda pulmas kindaid, siis katseta kindlasti eelnevalt, kuidas kindaid sõrmuste vahetamise ajaks ära võtta. See võib tunduda lihtne, kuid tegelikult vajab see pisut harjutamist.
 
7. Vihmavari pulmadeks

Vihmavarjud pulmas toovad väidetavalt head õnne ja mitte lihtsalt seepärast, et hoiavad vihma ära! Valikus on satsilised varjud, pitsilised varjud, läbipaistvad varjud ja lilledega varjud. Vihmavarju võivad pruutneitsid kasutada tseremoonia ajal ning hiljem teha vihmavarjudega mänguline pulma fotosessioon. Vihmavarjud muudavad pulma stiilseks ja unikaalseks.
Tekst: aksessuaarid.ee /kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: pexels.com (Jonathan Borba, Terje Sollie, Kseniia Lopyreva, Trung Nguyen, Eman Genatilan noivasniteroi.blogspot.com, misscereza.blogspot.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.