Populaarsed meeste soengutrendid

Populaarsed meeste soengutrendid

Igal aastal meeste soengutrendid natuke muutuvad ning võimutsevad kindlad stiilid.

Salon+ toob teile inspireerivaid näiteid. 2017a. moes on sasised tekstuursed soengud, pikad tukad, pealt pikemad ning alt lühikesed ning lõikused, kus on palju naturaalset liikuvust. Samas on trendikad ka ülilühikesed soengud. Erinevaid soenguid saad luua Reuzeli viimistlustoodetega ja TIGI Bed Head for Men toodetega.

Juuste viimistlus algab juba juuksehooldusega ning selleks kasuta häid šampoone ja palsameid, mis aitavad juukseid hõlpsamini viimistleda ning seeläbi soengul ka kauem ilusana püsida. Kiire elutempoga meestele sobivad hästi TIGI Bed Head for Men ja Reuzeli sarja tooted. Reuzeli sarjas on sügavpuhastav Scrub šampoon, mis eemaldab juustelt kõik viimistlustoodete jäägid.

Endiselt on aga moes habemed ning nende hooldamine ja kaunina hoidmine vajab samuti hoolt. Salon+ tootevalikust leiad mitmeid tooteid habeme hoolduseks. Proovi näiteks Reuzeli Beard Balmi, mis silendab ja niisutab habet või Beard Foami, mis imendub kiirelt ja taltsutab kõik karvad. Kui habe pole üldse sinu teema, siis meilt leiad ka habemeajamistooteid. Proovi näiteks looduslike koostisosadega Paficic Shaving tooteid, mis oma kontsentreerituse tõttu püsivad kauem ning mõõdult sobivad ka reisile kaasa võtmiseks. Reuzeli valikust leiad After Shave’i, mis pehmendab ja värskendab nahka. Võta siis nüüd kinni, mis täpselt see kõige-kõigem on aga heida pilk neile soengutele ja habemetrendidele:

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.