MEESTELE: Kuidas muuta habemeajamine meeldivaks elamuseks?

Ripsme aabits

MEESTELE: Kuidas muuta habemeajamine meeldivaks elamuseks?

Habemeajamine ei pea oleme tüütu kohustus, millele järgnevad sissekasvanud karvad ja nahaärritus. Kui kasutad selleks kvaliteetseid Pacific Shaving tooteid ja pead meeles paari lihtsat nippi, muutub habemeajamine kiiresti Su uueks lemmiktegevuseks.

Kui Sulle teevad muret sisse kasvanud karvad, siis pea meeles, vähem on rohkem!
Kui nahk on eriti tundlik ja karvad kipuvad sisse kasvama, siis on soovitatav loobuda nelja-, viie- või kuueteralistest žilettidest. Nende kasutamine võib põhjustada ebaesteetilist ja valulikku karvade sissekasvu.
 
Žilettide reklaamid ei valeta - iga järgnev tera lõikab karva maha madalamalt kui eelmine ning tulemuseks on väga nahalähedalt raseeritud sile lõug. Mida rohkem terasid, seda siledam tulemus. Kõlab hästi, kuid tundliku nahaga inimestele võib see teha rohkem kahju kui kasu. Pärast mitmeid lõikeid on karva ots nahast allpool ja tagasi kasvades võib see hakata keerduma enne nahapinnale jõudmist. Tulemuseks ongi sissekasvanud karvad.

Tänapäeval saavad 2-3 teraga žiletid oma töö suurepäraselt tehtud. Luba enda nahale paar nädalat puhkust ajades habet väiksema arvu teredega ning erinevus on tuntav ja nähtav. Kui soovid oma žiletiterade eluiga pikendada, määri neid peale igat kasutus spetsiaalse habemeajamistera õliga - nii kestavad need kuni 95% kauem.
 
Kui oled hädas habemeajamisjärgse nahaärritusega vaheta soe vesi jahedama vastu
Kui sul esineb probleeme habemeajamisjärgse nahaärritusega, kaalu enda harjumuste muutmist. Habet ajades kasuta kuuma vee asemel jahedat. Soe vesi avab poorid, mis on hea, kuid kiirendab ka vereringlust näopiirkonnas, mis põhjustab punetust ja nahaärritust.

Kuivalt habet ajada võib tunduda ahvatlev, kuid see pole siiski mõistlik.

Kuivalt habet ajada pole otstarbekas isegi kui on kiire, sest tulemuseks oleks mõnusa ja sileda lõua asemel hoopis torkiv ning ebaühtlane habe. Isegi kui plaanid teha habemele kiire korrektuuri tee nägu märjaks, see muudab karvad pehmemaks.
 
Ära raseeri kunagi vastukarva
Enne kui alustad habemeajamist tee kindlaks mis suunas karvad selles piirkonnas kasvavad ja järgi seda. Naturaalsed habemeajamisõlid ja vähese vahuga kreemid on muudavad selle veelgi lihtsamaks, sest neid kasutades näed karvu ka habemeajamise vältel. Ühte kohta raseeri maksimaalselt kahe tõmbega, et vältida ärritust.
 
Kvaliteetsed tooted on nauditava habemeajamise alus
Kui soovid muuta habemeajamise meeldivaks elamuseks, siis kasuta kvaliteetseid tooteid, mis kaitsevad nahka ja annavad tõeliselt nahalähedase tulemuse. Kas oled kunagi proovinud habemeajamiseelset koorijat või katsetanud kofeiiniga habemeajamiskreemi, mis annab energialaengu terveks päevaks?
Tekst: salonplus.ee /kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: unsplash.com (Brooke Cagle)

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.