7 asja, mida peaksid teadma enne juuste värvimist

7 asja, mida peaksid teadma enne juuste värvimist

Juuste värvimine on juuksuri-salongi aeganõudvaim ja tihti ka  keerukaim protsess. Kirjutame  seitsmest   asjast,  mida peaksid  teadma  enne juuste värvimist, et   muuta   salongi külastus   mugavamaks   ning tagada  meelepärane  ja soovitud tulemus.

1. Leia soovitud värvitoonist paar pilti
Kui tuled salongi esmakordselt värvima või  soovid  muudatusi, tee enne väike kodutöö  Pinterestis või Instagramis. Otsi kuni kaks  pilti soovitud värvi-tooniga ning näita neid oma juuksurile, et olla oma soovides konkreetne. Fotod aitavad  juuksuril Sinu soovi paremini mõista ja õige   tooniga lõpptulemust saavutada.

2. Kuula oma juuksuri soovitusi
Konsulteeri oma  juuksuriga, milline on parim  lahendus  soovitud  tulemuse saavutamiseks. Näiteks, ei sobi kõigile nahatoonidele kõik  värvid  –   juuksur aitab  leida  Sinu   jumele  parima värvitooni. Samuti on keerukas  tumedate juuste  plaatinablondiks  värvimine, see võib   võtta  rohkem  aega kui üks värvimis-kord. Professionaalne juuksur teab  ning selgitab  kliendile:   milliseid  tehnikaid tuleb  kasutada,  milline on värvi  mõju  juukse struktuurile, mitu korda tuleb värviprotsessi soovitud tulemuse  saavutamiseks  korrata, milline peaks   olema  kodune  hooldus, et  tagada  värvi pikaajaline kirgas püsivus, jne.

3. Tule eelmisel päeval pestud juustega
Kui Sul on tundlik  peanahk  ning pesed hommikul enne juuksurisse   tulekut  juukseid,  võib  värvimisprotsess ärritada  peanahka. Parim lahendus  on   tulla   eelmisel päeval   pestud    juustega  ning mitte liigselt viimistlus -vahendeid juustesse kanda.  Kui  juuksevärv  nõuab puhastele juustele kandmist,  teostab juuksur värvieelse hoolduse salongis ja kannab seejärel juustele värvi.

4. Vali mugav ja endale omane riietus
Riietus on üks eneseväljenduse viise ja annab juuksurile, kui  juuksestilistile,   aimu   milline  toon  on   parim Sinu isikupäraga  harmoneeruma.   Samuti   tuleks    salongi-külastusel mõelda ka  riietuse praktilisusele  ning valida pluus, kampsun,  sviiter  või   kleit, mis ei kata kaela. See tagab hea ligipääsu kuklajuustevärvimiseks.

5. Lükka šampoonipesu edasi
Peale värvimist ja esmast  pesu   ürita juuksepesu lükata nii  kaugele  kui   võimalik.  See  aitab    värvil   kinnituda juustele ning   juuksed  püsivad kauem soovitud toonis.Kui tunned, et juuksed on vajavad pesu, kasuta värskendavaid kuivšampoone.

6. Kasuta värvikaitsega hooldus- ja viimistlustooteid

Kui pesed  juukseid, kasuta värvikaitsega  šampoone ja palsameid, mis aitavad kaitsta värvi kulumise eest.

7. Päikseselisel suvel kasuta värvi püsimiseks UV-kaitsega tooteid
Liiga  palju  UV-kiirgust   muudab juuksevärvi tuhmimaks ning värv kulub juustelt kiiremini.

 Tekst/kujundus: salonplus.ee / Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Foto: pexels.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.