Millist ehtevalikut pakub e-pood pael.ee ?

Olenematta sellest, kas otsite sünnipäevakingitust, jõulukingitust või uusi ehteid iseendale, on alati väga mugav osta ehteid ka läbi e-poe.  

Seekord tutvustame teile pael.ee ehete tootevalikut, millega saate ka ise rohkem tutvust teha läbi nende e-poe.

Ehted on fantastiline viis oma stiilitunnetuse väljendamiseks ja see on ka kantav kunst. Pael.ee e-poe tootevalikusse kuuluvad nii käepaelad, käevõrud, käeketid kui kaelakeed, mis on kättesaadavad nii erinevates stiilides, disainides kui ka materjalides, et rahuldada erinevate maitsete ja eelistustega kliente.

Pael.ee käepaelad on valmistatud erinevatest materjalidest, nii nahast kui ka paljudest teistest materjalidest, et sobituda erinevate riietumisstiilidega.

Nende käevõrude valik hõlmab nii lihtsaid kui ka elegantseid käevõrusid, samuti leidub rohkem ka keerukamaid  kui ka kunstipärasemaid mudeleid.

Käekettide osas pakub pael.ee e-pood väga erinevates stiilides käekette. Alates õhukestest ja graatsilistest kettidest kuni massiivsemate ja efektsemate variantideni. Samuti leiab nende tootevalikust kaelakeesid, mis on nii erinevate pikkuste, ripatsite kui kujundustega. Valikus on nii peened kui delikaatsed kaelakeesid kui ka julgeid ja silmapaistvaid mudeleid.

Lähenevate pühade saabudes on meie e-pood pael.ee valmis pakkuma laias valikus kingisoovitusi, mis sobivad erinevatele maitsetele ja eelistustele.

Kingituseks võite valida kauni kaelakee, käevõru või käeketi, mis sobib suurepäraselt sõbrale või pereliikmele. Valikus on erinevaid disaine ja materjale, nii et leiate kindlasti midagi, mis sobib kingisaaja stiiliga. Kui soovite kingitust veel isikupärasemaks muuta, saate valida ehte, millele saab graveerida nime, kuupäeva või erilise sõnumi. Isikupärastatud ehted lisavad kingitusele erilise tähenduse ja isikliku puudutuse. Kui otsite kingitusi eelarves, leiate kindlasti midagi sobivat. Meie tootevalikust leiab mitmeid taskukohaseid ehteid, mis ei nõua suuri kulutusi, kuid mis on siiski stiilsed ja kvaliteetsed.

Kuidas pael.ee e-poest ostetud ehete eest hoolt kanda?

Siit leiate mõned näpunäited kuidas pael.ee e-poest ostetud ehted hoida ilusad ja heas seisukorras:

1. Puhastage ehteid regulaarselt: Ehted kipuvad aja jooksul mustust ja rasva koguma.
2. Vältige kokkupuudet kemikaalidega: Vältige ehete kokkupuudet kemikaalidega nagu parfüümid, kosmeetika, juukselakid ja kodukeemia.
3. Eemaldage ehted enne füüsilist tegevust: Eemaldage ehted enne sportimist, duši all käimist ja kodutöid, et vältida kahjustusi või kadumist.
4. Hoidke ehteid eraldi: Hoidke erinevat tüüpi ehteid eraldi, et vältida kriimustusi ja nöörimist.
5. Vältige ehete üleekspluateerimist: Vahetage aeg-ajalt ehteid, et anda teistele ehetele võimalus särada.
6. Hoiustage ehteid õigesti: Kui otsustate ehted ajutiselt ära võtta, hoidke neid kindlas ja kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest ja niiskusest.

Pidage meeles, et õige hooldus aitab teil nautida oma ehteid aastaid ja säilitada nende ilu ja väärtus!

Tekst: pael.ee /kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta |  Fotod: pael.ee

 

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.