Ripsme aabits

Ripsme aabits
Kui soovid ajatut look’i

Trendid tulevad ja lähevad, aga kui soovid ajatut look’i, siis see on alati olnud puhas ja hoolitsetud tulemus. Me kõik soovime lopsakaid ja pikki ripsmeid, aga kui loodus pole meid nendega õnnistanud, siis saab pöörduda kas seerumite või kosmeetika poole, ning täiesti eraldi teema on ripsmepikendused. Kõik ripsmeseerumid on andnud arvestatavaid tulemusi, tuleb leida endale sobilik, mis ei ärrita silmi ja olla järjepidev selle kasutamisega, tulemus 1-2 kuu möödudes. Ripsmete tavahoolduseks sobib hästi riitsinusõli, mis neid niisutab ja toidab.

Kui aga tahta tulemust samal päeval, siis appi tulevad ripsmetušš ja kunstripsmed. Peamised liigid on veekindel (õlibaasil meigieemaldajaga mahapestav), ilmastikukindel (sooja veega mahapestav) ja tavaline ripsmetušš. Klientide poolt eelistatuim on justnimelt ilmastikukindel ripsmetušš, sest ta ei pudene ega lähe laiali ja samas on teda vähem tüütu eemaldada kui veekindlat tušši.Eemaldamine: sooja veega sõrmede vahel masseerides, mitte tirides.

Kanebo Sensai 38C Volume - ilmastikukindel ripsmetušš

Ripsme aabits

Ripsmepikenduste efekti annab kahefaasiline ripsmetušš Magnetic Lash, mida tuleb peale kanda 1-2-3 süsteemi järgi:
1) tavapärane ripsmetušši kiht
2) veel niiskele ripsmetuššile kanda spetsiaalsed pikenduskiud tõmbavate liigutustega, lasta kuivada kümmekond sekundit
3) uuesti kanda tušši kiht, mis kinnitab pikenduskiud
Niimoodi võib korrata protseduuri paar korda, viimane kiht peab alati olema tušš, sest see fikseerib kiud.
Selle ripsmetušši abil on võimalik kasvatada oma ripsmed mitme millimeetri võrra. Mahapesemine samuti sooja veega.

Kui sellest efektist jääb väheks, siis võib paigaldada liimi abil ripsmetutikud, täpselt oma ripsmekarva kasvukohta, tulemust saab võimendada lisades tuššikihti, aga otsest vajadust ei ole, sest nad on juba sarnased värvitud ripsmetega. Kui soovid lihtsalt tihendavat efekti, siis paiguta S suurus 1mm vahega, kuna see annab volüümi ripsmejuurtele, aga ei mõjuta pikkust, alusta välisnurgast. Pikendava efekti jaoks pane välisnurka 3-5 M suurust tutikut ja jätka silma sisenurga poole liikudes S suuruses tutikutega. See on vajalik sujuvaks üleminekuks. Tutikud on silmal väga mugavad ja võimalik saavutada tagasihoidlikust kuni väga intensiivse tulemuseni, veidi aeganõudev.

Kui ühekaupa tutikute paigaldamine on liiga keeruline ja aeganõudev, siis kiirem variant on proovida ribaripsmeid. Paigaldada samasse kohta ehk ripsmekaarega võimalikult paralleelselt, ripsmejuurte kasvukohale, et ei oleks vahel tühja ruumi. Tulemus sõltub sellest, millised ribaripsmed valida, neid leidub väga erineva pikkuse, stiili ja tihedusega. Eelistage võimalikult paindliku ja peene ribakaarega ripsmeid, mida on mugavam kanda. Väga kiire paigaldus, aga ei ole just kõige mugavam kanda. Vaja läheb lisaks: kääre, et vajadusel kinnitusniit parajaks lõigata oma silmade kohale ja pintsette. NB! Kõik lisandid pannakse lõpus, kui oma ripsmed on kergelt koolutatud ja värvitud ripsmetuššiga.

Andrea ripsmetutikud ja liim

Ripsme aabits

Tekst: Anestra Ilustuudio/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: glowmakeup.ee, Peafoto: pexels.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.