Sügis — ilu aeg

Sügis on rikas aastaaeg. Koolilapsed alustavad uut õppeaastat, suurtes ettevõtetes luuakse uusi strateegilisi plaane, moemaailmas algab uus hooaeg ning määratakse eesmärgid järgmiseks 12 kuuks. Inimesed kiirustavad kosmeetikute juurde aegu broneerima. Enamik iluprotseduure ei sobi kokku intensiivse päikesevalgusega ja ideaalne aeg nende jaoks on sügis-talv. Estee ilusalongid teavad kaasaegse kosmetoloogia kõiki nüansse ja kutsuvad Tallinna kaunitare oma spetsialistide hoole alla.

Estee ettevõtte grupis on kolm salongi. Mis on nende erinevus ja kuidas võiksid orienteeruda need, kes pöörduvad Estee poole esmakordselt?

Kõik salongid on loodud ühtse kontseptsiooni järgi, igas neist saate huvipakkuva teenuse sama hinna ja kvaliteediga. Ühest salongist kasvas ettevõte kolmeks salongiks, sest sooviti kaasata veel rohkem ja parimaid spetsialiste Estee salongi. Eriti oluline on naistele mugav asukoht, sest sageli elavad nad multitaskingu režiimis. Ja ilusalong käeulatuses pole enam luksus nagu kunagi, vaid pigem reaalsus ja vajadus.

Milliseid kosmeetilisi protseduure pakuvad Estee salongid?

Estee salongid pakuvad kogu keha hoolduse spektrit – ideaalsetest küüntest kuni aparaadikosmeetika ja hammaste valgendamiseni. Eraldi on välja töötatud programm rasedatele naistele. Ja see on ettevõtte eriline uhkus. Kuna rasedatel naistel on sagedamini vastunäidustusi kui võimalusi. Vale! Rasedus pole paus, vaid huvitav seisund, millele tuleb läheneda teistmoodi.

Mida peaks klient enne protseduurile tulekut arvestama?

Kogu kosmetoloogia on seotud hooajalisuse ja tervisliku seisundiga. Mõnikord võib kosmetoloog soovitada arsti juurde pöörduda ja teste teha või toitumist läbi vaadata. Võib uurida ka pärilikkust. Probleemi, mis avaldub põlvkonnast põlvkonda, ei saa juurida, näiteks kui jutt käib nahahaigustest, naha vananemistüübist ja naine märkab sama tüüpi nahka emal, vanaemal ja õel. Mõnda asja saab põhjalikult muuta tulemuse püsivaks muutmiseks, mõne korralikuks toetavaks teraapiaks, ja kosmeetik ütleb sellest ausalt. Ja tõeline ime on leida selline spetsialist, kes aitab kõiges selgust saada ja suunab klienti ilma lisaootuste ja rahaliste kuludeta. Üldiselt tuleb mõista, et üks protseduur on nauding, protseduuride kordamine aga tulemus.

Miks eelistada Estee salonge?

Estee's pole juhuslikke inimesi. Kõik spetsialistid on professionaalid. Igaühel  neist on oma lugu ja individuaalsus. Mõnega saab rääkida, mõnega on hea vaikuses olla. Naised tulevad ilusalongi sageli mitte ainult keha, vaid ka hingehoolduseks. Tegelikult mitte ainult naised. Nende klientide seas on palju mehi. Ja neil on sarnased probleemid - ummistunud poorid, kuiv nahk ja erinevat laadi põletikud. „Kokteil“, mis igal linnainimesel ette tuleb. Meeste nahk on tihedam, erineb suurenenud rasunäärmete sekretsioonist ja samal ajal nõrkadest kapillaaridest, pluss juuksefolliikulite olemasolu näo ja kaela piirkonnas. Kõiki neid nüansse arvestatakse protseduuride läbiviimisel ja kasutatakse spetsialiseeritud kosmeetikat – Itaalia eliitbrändi Eldan meesteseeriat.

Sügis on kohal. Milliseid iluprotseduure soovitaksite just praegu teha?

Päikese aktiivsus väheneb ja see on ideaalne aeg naha sügavaks puhastamiseks ja niisutamiseks. Estee salongides on eksklusiivsed mitmeetapilised hooldusprogrammid. Sõltuvalt kliendi soovidest ja naha omadustest võib etappe olla 8 kuni 12.

Kõige populaarsem ja klientide lemmikprotseduur on 12-etapiline Lux näo hooldus, kus kosmeetik valmistab sammu-sammult nahka puhastamiseks, niisutamiseks, rahustamiseks ja desinfitseerimiseks.

Lisaks võid teha keemilise koorimise PRX-T33, loodusliku rohelise koorimise Green peel  või kahefaasilise BioRePeel, mis tagab püsiva pinguldava efekti. Sellised protseduurid mõjutavad nahka rakutasandil, puhastades, niisutades ja stimuleerides seda seestpoolt. Lisaks on sügishooaeg noorendavatele protseduuridele. See on RF tõstmise, mesoteraapia, Perfectio X ja lasernoorendus. Nende läbiviimise peamised tingimused on vastunäidustuste puudumine ja päikeseline detox. Igatahes on igaühest parem rääkida eraldi. Ootame sind tasuta konsultatsioonile Estee salongides!

Tekst/kujundus: estee.ee / Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: estee.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.