PÄRLID - kaunid aarded, mida väärtustame ning ajatu klassika, mis ei lähe iial moest !

Pärlid on looduse imed, mis annavad meile lõputult inspiratsiooni oma ilu ja vastupidavusega. Kuid meie maailma ilu säilitamiseks on oluline mõelda jätkusuutlikult.

Maailm liigub üha enam suunas, kus tarbijad hindavad ettevõtteid, kes võtavad aktiivselt osa jätkusuutlikkuse ja eetika edendamisest. GIVEN jätkab samuti hoogsalt keskkonnasäästliku ja jätkustuutliku strateegia arendamist, et anda oma panus rohelisemale tulevikule.

Kui soovite pärlitega särada, siis kaaluge võimalust valida pärlid, mis on saadud keskkonnasõbralikult ja eetiliselt. Selleks, et tagada, et need ilusad aarded jõuaksid meieni järgmistele põlvkondadele, peame olema teadlikud oma valikutest ja toetama jätkusuutlikke praktikaid. Säästlikult juhitud pärlifarmid ei tooda mitte ainult kauneid pärleid, vaid aitavad kaasa ka merekaitsele, jäätmete vähendamisele ja kohaliku kogukonna arengule.

Dr. Cavalieri, CIBJO (The World Jewellery Federation) presidendi sõnul: „Kui tarbija ostab pärlitest ehteid, peaks ta tundma, et on investeerinud meie planeedi pikaajalisse ellujäämisse, mitte seda ära kasutanud.

Miks on mageveepärlite kasvatamine keskkonnasõbralikum kui merepärlite saamine?

Merepärlite korjamine võib põhjustada mereökosüsteemide kahjustusi, samal ajal kui mageveepärlid saadakse kontrollitud keskkondades, vähendades negatiivset mõju loodusele.
Pärlite ja jätkusuutlikkuse vahel on tugev seos ning pärlitööstus on hakanud üha enam pöörama tähelepanu keskkonnasõbralikele ja eetilistele tavadele. Tarbijatel on võimalus toetada jätkusuutlikku pärlitootmist, valides sertifitseeritud ja eetilisi pärliehteid ning pidades silmas pärlitööstuse mõju loodusele ja kogukondadele.

GIVENist leiad laia valiku mageveepärlitega ehteid: kõrvarõngaid, kaelaehteid, sõrmuseid, prosse ja käevõrusid.

Tutvu GIVEN ehete valikuga GIVEN kauplustes üle Eesti või soeta mugavalt given.ee

Tekst: given.ee /kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta |  Fotod: given.ee

 

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.