Kohvipaks – looduslik kehakoorija, mis toniseerib

Kohvipaks – looduslik kehakoorija, mis toniseerib

Kohvipaksu minema visata ei tasu! Kohv on ideaalne mahekosmeetiline vahend! Kohvivalmistamisest järelejäänud kohvipaks sobib imehästi kodusteks kehahooldus protseduurideks. Lisaks sellele, et kohv on täiesti naturaalne, annab ta oma toimelt mitmetele tavapärastele kosmeetikatoodetele silmad ette. Kohvipaks on eriti tõhus näo- ja kehakoorija – parajalt kare ning eemaldab kvaliteetselt vanu naharakke.

Kohvipaks sisaldab kasulikke nahka niisutavaid õlisid, mis ei jäta nahale rasust läiget. Seega võib kohvipaksu edukalt kasutada päevase näokreemi asemel, lülitades see oma igapäevasesse näohooldusrežiimi – nahk saab kohvi toimel niisutatud, pinguldatud ja toidetud, ning taandub ka hommikune paistetus silmade ümber.

Kohvipaks sisaldab ohtralt ka toniseerivat kofeiini, kuid ei kuivata nahka ega põhjusta allergilisi reaktsioone. Kohvi joomine ning ülejäänud kohvipuruga probleempiirkondade hõõrumine aitab võidelda naiste põlisvaenlase – tselluliidiga, kiirendades vereringet ning väljutades organismist ladestunud üleliigset vett.

Kohviprotseduuride meelespea:
Kehahoolduseks ja -koorimiseks sobib tavaline kohvimasina filtrisse jäänud kohvipaks. Näohoolduseks tuleks mõistagi kasutada peenemat, näiteks türgi kohvi, keetjast võetud kohvipaksu. Lase nahale masseeritud kohvipaksul kuivada kuni kohviosakesed pudenema hakkavad. Loputa kohvipaks rikkaliku sooja veega maha, ära kasuta dušigeeli ega seepi. Ära kuivata end, vaid lase nahal ise kuivada 4-5 tundi enne ja pärast kehahooldust kohvipaksuga ära kasuta muid nahahooldusvahendeid, sest see vähendaks kohvi kasulikku toimet.
Tekst: harmoonikum.ee/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: pexels.com, theurbanlist.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.