Magrada Organic Cosmetics

Magrada Organic Cosmetics

Magrada Organic Cosmetics on Eesti looduskosmeetika bränd, mille tooted on loodud äratama ja rõhutama meie igaühe loomulikku ilu.

Bränd Magrada sai alguse viis aastat tagasi Pärnus.

Sarja iseloomustavad enim märksõnad ökoloogiline, puhas ja aromaatne. Minu vanima lapse tundlik ja allergiline nahk oli mu toodete loomise ajendiks, kuna emad soovivad oma lastele parimat. Sellegipoolest sobivad Magrada tooted lisaks allergikutele kõigile kasutamiseks.

Magrada tähendab katalaani keelest tõlgituna „mulle meeldib“. Ma hindan orgaanilist elustiili ning mulle meeldib turvaline, puhas ja tõhus kehahooldus. Meie tooted on loodud äratama ja rõhutama meie igaühe loomulikku ilu! Magrada kasutab toorainena kodusaarelt Hiiumaalt korjatud ravimtaimi ja Lõuna-Euroopast pärit puhtaid ning külmpressitud õlisid – see kooslus toimib imehästi.

Meie tooraine on alati värske ning Magrada tooted valmistatakse käsitsi, tagades nõnda toodete efektiivsuse ja värskuse. Seetõttu partii lõikes võib märgata värvi erinevust, mis sõltub sellest, mis aastaajal on tooraine korjatud. Kõikide toodetega pean ise olema sada protsenti rahul, vaid siis saan olla kindel, et see meeldib ka teistele.

Hoolikalt oleme kujundanud ka Magrada toodete pakendid.

Kliendid on tunnustanud elegantseid ja puhtaid illustratsioone, mis lausa kutsuvad ostma. Meie tooted on ausad ja õrnad keskkonna vastu – toodetes ei kasutata loomseid koostisosasid ega tooteid testita loomade peal. Keskkonna hoidmine ja säästmine on meile oluline ka pakendite puhul, mis on toodetud kloorivabalt. Paberil on Euroopa Ühenduse öko-märgis.

Magrada brändi ajalugu ei ole pikk, kuid enda suurimaks rõõmuks tunnen, et käin mööda õiget rada. Olen saanud palju head tagasisidet nii oma kallitelt klientidelt kui ka tähelepanu erinevatelt spetsialistidelt. Need võidud, mida juba on nopitud nii Eesti kui rahvusvahelistelt ilutoodete konkurssidelt, on olnud mulle väga suureks tunnustuseks.

Tekst: magrada.eu /kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: magrada.eu

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.