Alisa Vasina - säravalt värviline bränd

Säravalt värviline, loominguline elustiili bränd Alisa Vasina, võlub kaunite julgete, puhtade värvitoonidega.

Meie maailm on täis inimesi, kes väljendavad end rõivaste kaudu enda jaoks turvaliste ja neutraalsete värvidega, nagu must, beež, valge ja pruun. Samas armastab osa inimestest kanda ka julgemaid ja lõbusamaid, värvikoloriidiga riideid, et oma päeva elavdada.

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas üks moebränd neid meeleolukaid ja värvilisi rõivaid loob? Ei ole?

Seetõttu toomegi teieni ühe Eesti maalikunstniku Alisa Vasina käe all valmiva rõivabrändi loo, kelle looming aitab tuua meie igapäevaellu julgemaid, puhtamaid värvitoone.

Alisa Vasina bränd sai alguse, brändi asutaja Tartu maalikunstnik Alisa Vasina soovist, tuua kunst inimeste argipäeva lähemale. Ühel hetkel tajus maalikunstnik, et tema loomingu jaoks jäävad lõuendi piirid liiga kitsaks ja nii tekkis tal idee luua kantav kunst, mis tooks kunsti lähemale inimestele, kes hindavad värvide sära ja rikkalikku maalikunsti esteetikat. Alguses tundus disaineri karjäär maalikunstnikule kättesaamatu unistusena, mistõttu otsustas ta alustada väiksematest asjadest - ehetest. Aja jooksul leidis ta tee moedisaini maailma tänu oma originaalsetele mustritele, luues neid teistele Eesti disaini brändidele. Olles saanud moedisaini alal väärtuslikku kogemust ja rohkem enesekindlust, kasvas Alisa Vasinal soov luua enda isiklik moekollektsioon. Tänu tema järjekindlusele ja koostööle teiste brändidega saigi alguse Alisa Vasina loominguline moebränd, mis nüüd inspireerib loovust ja julgustab eneseväljendust.

Alisa Vasina looming on pühendatud silmapaistvatele isiksustele, kes oskavad hinnata värvide sära. "Kui Sa eelistad olla nähtav, mitte sulanduda halli massi, siis just Sina oled meie inspiratsioon! Elu on lõuend, täida see erksate värvide ja ägedate lugudega!" - disainer Alisa Vasina

Alisa Vasina brändi saab iseloomustada järgmiste märksõnadega nagu loomingulisus, maalikunsti esteetika ja värvide sära. Loomingulisus on Alisa Vasina brändi nurgakivi. Nende disainidele on iseloomulik julge värvipalett ja puhtad toonid, mis toovad esile värvide sära. Alisa Vasina kirg moekunsti vastu väljendub igas maalilises mustris, mis kannab endas erinevaid tähendusi ja lugusid. Disaineri loodud kangakujundused ei ole pelgalt korduvad mustrid, vaid iga riideese on loodud kunstilise visiooniga kunstniku tähelepaneliku pilgu all, kus kõik on läbimõeldud kuni viimase detailini. Iga rõivaeseme osa on kunstiteos omaette, mis moodustab ühtse terviku kogu riietuse ulatuses. Nende kantav kunst valmib käsitööna kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad rõivaste vastupidavuse ja mugavuse. Riiete lõiked on mõeldud stiilsele kandjale, kes soovib säilitada oma aktiivset elustiili ja rõhutada oma isikupära.

Alisa Vasina bränd ammutab inspiratsiooni elust enesest, linnadžungli julgetest isiksustest ja looduse ilust. Enne teose loomist teeb disainer põhjaliku uurimistöö objekti sümbolite kohta, et oma disainide kaudu edastada nende tähendusi. Ta uurib taimede ja loomade vorme ning nende värve ja tekstuure, et luua disaine, mis kannavad endas looduse ilu ja harmooniat. Nii saab kandja läbi nende rõivaste rääkida maailmale oma lugu.

Üks Alisa Vasina brändi kõige populaarsemaid disainide kategooriaid on rahvuslikud motiivid, mis toovad esile meie kultuuripärandi ilu ja rikkuse. Nende rahvusromantilised disainid eristuvad oma elegantsi ja maalilisuse poolest, pakkudes kandjale võimalust end ümbritseda traditsiooniliste mustrite ja sümbolitega, mis on inspireeritud meie rahva kultuurist ja looduse ilust. Need disainid on armastatud oma unikaalse stiili ja kunstilise väljenduse poolest ning loovad rõivastele erilise sarmi ja iseloomu.

Alisa Vasina moebrändiga saab tutvuda nende kodulehel alisavasina.ee. Hoia silma peal ka Alisa Vasina facebooki kontol @Alisa Vasina ja instagrami kontol @alisavasina.ee

Tekst/kujundus: alisavasina.ee | Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alisavasina.ee | fotograaf: Kristin Juurm

 

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.