Ilutooted külmkappi

Trendikas suitsusilm, mida on võimalik teha igaühel

Kõik, mida peate teadma oma ilutoodete külmutamise kohta

Kui olete kunagi silmade alla kandnud jahutavat silmaümbruskreemi, siis te ju teate, et see tundub imeline , kuid silmaümbruskreemi külmkapis hoidmine võib anda meile rohkem kui hea enesetunde – see aitab kreemil tõhusamalt võidelda kortsude ja silmaaluste/tursetega. Sama on ka näomaskide puhul.

Enne kui lähete aga ilutooteid külmikusse panema, arvestage sellega, et kõiki ilutooteid ei saa ikka külmikusse panna, kuna mõningad ilutooted võivad äärmuslike temperatuuri kõikumiste korral muutuda isegi vähem tõhusamaks, kui neid hoitakse jahedal temperatuuril. Iluekspertide sõnul on üks aga kindel- orgaanilisi/looduslikke tooteid tuleks hoida just jahedas, kuna need on valmistatud ilma säilitusaineteta. Aga kuidas on lood kõige muuga?

Niisutajad

Neid on eriti hea hoida külmkapis, kui teil on rosaatsea. Jahutatud niisutaja mõjub nahale nagu külmpress, mis rahustab nahka. Kuid enne niisutajate külmikusse panemist kontrollige koostisosi – õlipõhised tooted (nt kookosõli) võivad muutuda tahkeks.

Puhastusvahendid

Külmade toodete kasutamisel tõmbuvad kapillaarid kokku ja stimuleerivad äravoolu, et vähendada turseid. Kuid enne puhastusvahendi külmikusse panemist kontrollige taas koostisosi. Õli ja vesi võivad külmkappi pannes eralduda, mis muudab konsistentsi.

SPF kreemid

Kindlasti tuleks SPF kreem panna külmkappi, see pikendab toote eluiga.

Meik

Huulepulka on hea hoida külmkapis, see hoiab ära selle sulamise. Iga vahapõhise kosmeetikatoote külmikusse panemine on kasulik. See püsib kauem värskena, sest külm hoiab kõik koostisosad puutumatuna. Kui paned silmapliiatsi külmkappi, muudab see ilmselt vaha tahkemaks, et saaksid teha täpsema joone. Samuti võib meigi aluskreemihoida külmkapis, kuna see pikendab toote eluiga sarnaselt SPF kreemidega.

Juuksetooted

Kui teie juuksetoodetes ei ole säilitusaineid või on need isetehtud, tasub neid hoida külmkapis. Vastasel juhul pole see vajalik.

Kehapesu/seep

Seebi sulamistemperatuur on 120 kraadi Fahrenheiti järgi. Nii et kui see pole väga-väga kuum, ei pea te tõenäoliselt seepi külmkappi panema.

Isepruunistaja

Kindlasti tahate veenduda, et seda hoitakse liigse kuumuse eest eemal, nii et kui on hullult palav päev, võite selle külmkappi viia. Kuigi tavaliselt pole see vajalik.

Küünelakk

Vastupidiselt levinud arvamusele ei tohiks küünelakki hoida külmkapis, sest külm võib põhjustada selle paksenemist ja pärast külmkapist väljavõtmist võtab see tõenäoliselt veidi aega, kuni see soojeneb ja muutub kasutuskõlblikuks.

Ilutooted külmkappi
Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod:pexels.com

 

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.