Maitseka kujundusega elutuba

Maitseka kujundusega elutuba

Kõrge laega (3.4 m), kauni halli tooniga (alcro Paviljong 877) elutuba, kus on säilinud mitmed originaaldetailid, sajandivahetuse võlu, maja algusaastast.

Ruumis on säilinud originaalsed peegelvõlvid laes, kaunis lae rosett, kõrged põrandaliistud ja renoveeritud originaalne puitpõrand, mis pakub nii silmailu kui kodusooja ilmet. Elutoas kaks kõrget, avarat, originaalakent, koos kenade sügavate akna niššidega lasevad tuppa päevasel ajal piisavalt loodusliku valgust, mis valgustab ära kogu elutoa. Üks elutuppa viiv ukseava on kinni ehitatud, mille asemel tehtud avatud riiul nii raamatutele kui kangemale napsule.

Toa keskmeks kaks vastakuti olevat diivanit, mille vahele kombineeritud kaks erinevat diivanilauda. Neid mööblidetaile ühendab suur, hele põrandavaip. Elutoa üks sein aksentsein, kus seinale kinnitatud tumedamas hallis toonis, madal seinakapp, mille ülal seinal erinevas suuruses raamitud fotod ja postrid, kuhu põimitud ka seinale kinnitatavad küünlahoidjad. Aksentseina vastasseina jääb suur teler ja kahele poole avatavad uksed, mis viivad söögituppa.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.