Retsept | Sealiha Prantsuse moodi

Retsept | Sealiha Prantsuse moodi
Koostis:
800 g kartulit
1kg sea välisfileed
3 mugulsibulat
200g sampinjone
300g riivjuustu (mozzarella, zedar)
150g majoneesi
soola
pipart
0,5tl oreganot
1tl küüslaugu pulbrit ja pisut muskaatpähklit
Õli ahjuplaadile määrimiseks

Valmistamine

Lõika liha u.poole sentimeetriteks lõikudeks, kata kilega ja vasarda mõlemalt poolt. Lisa soola ja pipart mõlemale lihapoolele. Pane kaussi ja sega vähese majoneesiga. Riivi kartul õhukesteks viiludeks ning pane kaussi. Nüüd lisa maitseained ja majonees, sega kõik läbi . Lõika sibul pooleks ja viiluta. Määri ahjuplaat õliga ja aseta sibulaviilud plaadile. Lao liha sibulaviilude peale. Liha peale laota kartuliviilud. Viiluta seened ja aseta kartulipeale. Puista peale pooled riivjuustust ja majonees. Küpseta ahjus 190* u. 50min. Lisa ülejäänud juust ja küpseta veel 10min.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.