Retsept | Ahjujuurikad küüslaugu ja rosmariiniga

Retsept | Ahjujuurikad küüslaugu ja rosmariiniga

Koostis

300 g    väiksemaid porgandeid
300 g    väiksemaid pastinaake
300 g    väiksemaid peete
2-3 sl    ekstra virgin oliiviõli
3    küüslauguküünt
3-4    oksa rosmariini
1 pakk    meresoola

Valmistamine

Koori juurviljad, lõika suurteks piklikeks kangideks (peedid võid tükeldada ka õhukesteks sektoriteks). Koori küüslauguküüned ja lõika seibideks, tõsta koos juurikatega ahjupannile. Nirista peale head oliiviõli ja puista üle meresoola ning rosmariiniga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25-35 minutit või kuni juurikad küpsed, aga veel meeldivalt krõmpsud. Serveeri koos ahjupraega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.