Täiusliku söögilaua ja toolide valimine FURNLUXIST

Kõik me teame, et köök on kodu süda ning korralik söögilaud koos toolidega on selle väga tähtis osa, sest see on koht, kus saab nautida nii pere kui sõpradega ühiseid toite ning luua meeldivaid hetki ja sooje mälestusi. Seetõttu ei tohiks ükski söögilaud ja toolid olla need tooted, mida sooviksite aastas mitu korda välja vahetada, sest need on meie igapäevased kasutuses olevad mööbliesemed, mis peaksid olema eelkõige mugavad, kuid samas ka kvaliteetsed ning väärt investeeringut, et pakkuda meile ideaalset naudingut ja rahulolu.

Siinjuures on meil hea meel tutvustada kõikidele kodukujundajatele kui sisustushuvilistele furnlux.eu sisustuspoodi, kes pakub suurepärast valikut nii söögilaudade kui söögitoolide osas. Peale söögitoa sisustuse leiab nende e-poest veel palju erinevaid tooteid nii elutuppa, magamistuppa, lastetuppa, kontorisse, esikusse kui ka aeda. Vaata järele!

Enne toodete ostmist, nagu ka kõikide teiste mööblidetailidega, tuleks alustada kõige olulisemalt. Mõõtke ära ruum, kuhu soovite mööblit osta! Seejärel kaaluge erinevaid mööbli kujusid ja suurusi. Kuigi see võib tunduda ilmne, teevad paljud inimesed vea, kui nad ei mõõda oma ruumi ja ka seda, kas soovitud laud sellesse ruumi üldse mahub ja sobitub. Söögilauad on tavaliselt suuremad, kui nad välja näevad, ja kui vaatate ainult laua suurust ega arvesta toole, võib see olla samuti eksitav.  Seetõttu arvestage kindlasti ka sellega, et kui söögilaua taga istutakse, peab seal olema tagatud ruum, et inimese saaks vabalt laua tagant ka üles tõusta ja liikuda.

Väike nipp: kasutage söögilaua kuju ja suuruse kaardistamiseks maalriteipi, et saada aimu, kuidas see kõik teie ruumis välja näeks. Sama saate teha ka toolide asukoha määramisega, et näha, kas teil oleks ikka piisavalt ruumi liikumiseks.

Söögilaudadest ühed levinumad on ristkülikukujulised lauad, mis sobivad hästi nii suurematesse ruumidesse kui ka avatud planeeringuga ruumi.

Ümmargused söögilauad on klassikaline valik, kuid siin on oluline märkida, et neid on keerulisem paigutada väiksemasse ruumi või keeruka ruumikujundusega ruumi.

Ovaalsed lauad on praktilised lauad, mis sobivad kitsamatesse ruumidesse, pakkudes rohkem istumisvõimalusi kui ümmargused lauad.

FURNLUX kogu e-poe tootevalikuga saab tutvuda nende kodulehel furnlux.eu. Hoia silma peal ka FURNLUX facebooki kontol @Furnlux ja instagrami kontol @furnlux.ee

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: furnlux.eu

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.