Hubane magamistuba, mille fookuspunktiks osaline punastest telliskividest sein

Hubane magamistuba, mille fookuspunktiks osaline punastest telliskividest sein

Mõnikord võib vana telliskivist sein välja tulla remonditööde käigus, nagu ka siin antud korteris ja kuna uutele omanikele seinaosa väga meeldis ei pahteldatutki enam seda uuesti üle vaid jäetigi meelega see osaliselt näha. Nüüd on see üks efektne fookuspunt magamistoas, mis koos vana, uhke ümarahjuga heledas interjööris kenasti esile tuleb.

Väikse, avara magamistoa keskmeks kaheinimese voodi, mille külgedele paigutatud vanad, kulunud toolid, mis ühilduvad hästi kahhelahju  ja osalise telliskivist seinaga. Nii voodi peatsist kui ka teistelt toa seintelt leiab mitmed, erinevas suuruses musta ja valge raamiga, värvikad postrid, mis kenasti üksteist täiustavad. Voodi kohal laes, lihtsa disainiga messingist lühter, mis sobitub hästi toas leiduvate soojade toonidega. Toa põrandat katab hele puitpõrand, mis lisab interjööri omakorda sooja ilmet, nagu voodil olev tekstiil ja helebeežis toonis kardin.

Akna kõrvale paigutatud üksik vana tool, millel lihtne ajatu disain (FH38 Windsor Chair- Carl Hansen and Son). Voodi vastasseina akna poolsele seinale paigutatud mitu puidust nagi, kuhu hea nii riideesemeid kui aksessuaare paigutada. Teisele poole seina tehtud väike töönurk, kuhu valitud, minimalistliku disainiga, valge IKEA kirjutuslaud ALEX koos viini tooliga. Lisaks on voodist vaade läbi ukseava otse hubasesse elutuppa, kus sarnane interjööri käekiri kenasti jätkub.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.