Lihtne, sügavsinise värvitooniga magamistuba

Lihtne, sügavsinise värvitooniga magamistuba

Ühe klassikalisema magamistoa värvina on sügavsinine tuntud kui lõõgastava ja rahustava toonina. Antud toon sobib hästi ka aktsentseinana magamistuppa veidi jõulisemat isikupära andma.

Antud korteri magamistoas on kõik seinad värvitud kauni sügavsinise värvitooniga, mille tumedat tooni on pehmendatud heledamate värvitoonidega läbi tekstiili  (valge, hall, beež), heleda puitpõranda ja valgete kõrgete puitliistude. Ruumi keskmeks, kõrge kaheinimese voodi, millel hele vooditekstiil, dekoratiivpatjad ja pleed täiustavad üksteist. Voodi ühele küljele pandud üksik House doctor söögitool FOUND, millel üksik musta tooni dekoratiivpadi. Voodi teisele küljele aga musta tooni öökapp, millel liivakarva toonis vaas, milles oks roheliste lehtedega.

 Valides sügavsinise seinavärvi oma magamistuppa, siis lisage kindlasti juurde ka rohelisi lopsakaid toataimi, sest nad sobivad suurepäraselt teisi värve antud ruumis täiendama. Sügavsinisega sobib hästi ka tumepruun puitmööbel, kuid nende kahe juurde peaks alati ka midagi heledat lisama, et tume toon ei muutuks liialt rõhuvaks. Seetõttu lisa sügavsiniste seintega magamistuppa ka heledaid toone just läbi kardinate, vooditekstiili ja dekoratiivpatjade.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.