Soojade toonidega, väike, minimalistlik, magamistuba

Soojade toonidega, väike, minimalistlik, magamistuba

Selle magamistoa, väike interjöör on väga lihtsalt ja samas maitsekalt lahendatud, nii värvigammade, sisustusdetailide, mööbli kui tekstiili osas. Toa põrandat katab originaalne puitpõrand, mis sügavpuhastatud Bona Oxypower 2020-ga.

Kogu magamistoa lahendus kaunis ja minimalistlik. Toa keskmeks suur kaheinimese voodi, millel heledas toonis voodipesu. Antud toas on mitme erineva värvigammaga seinaosasid. Toa voodipeatsis asuv sein ja aknaga sein värvitud beeži tooni (NCS S 2005-Y20R) Caparoli Sylitol Bio-ga. Voodi vastassein värvitud aga valge värviga (RAL9010) Caparoli Sylitol Bio-ga.

Akendega seina vastasseinas kardinate taga, valge riiete garderoob, mille seinaosa kaetud kauni   William Morris & Co tapeediga. Kõik seinad harmoneeruvad hästi nii puitpõranda kui toas leiduva tekstiili ja üksikute sisustusdetailidega. Voodi vasakul küljel must öökapp Componibili ja voodi paremal küljel tumeroheline öökapp Componibili brändilt Kartell. Musta värvitooni toodud veel sisse läbi pildiraami ja laualambi. Voodi kohal laes, efektne lamp. 

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.