Boheemlasliku hõnguga hubane magamistuba

Boheemlasliku hõnguga hubane magamistuba

Hubase miljööga, boheemlasliku hõnguga, helehalli seinavärviga magamistuba, mille voodi peatsis olev sein jäetud originaalsete punaste tellistega, mis lisavad ruumi kujundusele efektset iseloomu.

Toa fookuspunktiks on kohe kindlasti voodi peatsis olev punastest telliskividest sein, mis on ka kontrastiks ülejäänud heledale interjöörile. Telliskivist seina vastu, toa keskele paigutatud kaheinimese voodi, kus voodit ilmestavad erinevad sassi aetud vooditekstiilid- see on elu, mida on püütud edasi anda omapäraselt, ruumi pildistades. Voodi paremal küljel taaskasutusest leitud, väike, puidust kummut, mis ise värvitud kollakat tooni, selle peale paigutatud oma lemmikraamat ja minimalistlik laualamp (Thomas Bentzen-MENU Conic laualamp). Kummuti kohal boho stiilis käekirjaga raamitud poster.

Helehalli seinavärvi ja punaste tellistega sobib siin ruumis väga hästi kokku heledas toonis originaalne puitpõrand, mis remondi käigus korrastati, lihviti ja viimistleti kõva õlivahaga. Voodi vastasseina jääb ukse taha sisseehitatud panipaik, kuhu saab ära mahutada nii riided kui jalatsid. Voodi vastaseina seina ilmestavad kaks puidust nagi, millele riputatud riided toovad magamistuppa erinevaid värvilaike. Lisaks on antud ruumis kaks suurt peeglit, üks ovaalne, kuldse raamiga, teine ristküliku kujuline, valge raamiga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.