Kaunis sinine magamistuba, kust õhkab lausa värskust

Kaunis sinine magamistuba, kust õhkab lausa värskust

Avarast esikust viib otse magamistuppa, kus tervitab kaunis tumesinine toon, mis koos valge voodipesu tekstiiliga ja valgete liistude ning valgeks toonitud õlivaha põrandaga, loovad õhulise ning värske tunde.

Toa keskmeks kaheinimese voodi, mis tumesinisel taustal tuleb esile nii kauni mustrilise kui valge voodipesu tekstiiliga. Voodipeatsi seinale riputatud kaks minimalistlikus käekirjas raamitud postrit, kus heleda puiduraamiga poster, ühildub voodi kõrvale paigutatud puidust taburetiga, millel kaunid rohelise-valge tooniga lilled vaasis, loovad kena kontrasti sinise ja valge kõrval. Voodi vastasseina paigutatud puidust nagi, mis värvitud seinavärviga ühte tooni, teda täiustavad mitmed nagisse rippu pandud riideesemed kui puitraamiga peegel.

Tänu suurele avarale aknale ja kõrgele laele läbib ruumi rohkelt loodusliku valgust, mis loob tumesinistele seinale kauneid varjundeid. Mõlemale ukse küljele seina äärde paigutatud mahukad, valged riidekapid, mis aitavad ruumis tumesinist tooni kenasti tasakaalus hoida. Sinine värvitoon on sisekujunduses äärmiselt universaalse värvi ja mõjub õiges kohas kasutatuna värskelt, ergutavalt ja ruumi avardavalt, samuti on see värv ka kenaks taustaks heledatele detailidele  ja valgele mööblile nagu siin ruumis seda on näha.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.