Soojade pruunide toonidega korter

Soojade pruunide toonidega korter

Sooja tundega hubane korter, kus erinevad pruunid toonid loovad mõnusa õhkkonna.

Korteri avatud köögiosas tulevad heledal taustal esile tumepruunid kapid, tume põrand ja naturaalsed puidust isteosaga pukid. Need tumedad toonid lisavad köögile soojust ja hubasust. Köögimööbli tumedat pinda pehmendatud lisaks heledatele köögiseintele,  liivakarva toonis kärgmosaiigiga, mis katab töötasapinna seinaosa.

Töötasapinnaks valitud tumedamas toonis kõrgsurvelaminaadist töötasapind, mis kulgeb u- kujuliselt väiksele köögimööbli osale. Väikselt köögimööbli osalt käib töötasapind söömise ajaks ülesse, täites väikses eluruumis söögilaua osa.

Avatud köögi vastas on elutoa osa, kus mahub ära nii diivan, toolid, kui diivanilaud. Hubasust lisab elutoa osas üks kaunis suur pikakarvaline vaip. Diivani kõrval seinas sisseehitatud riiul kangemale joogile. Samuti on eritellimusel lastud teha samasse seina puidust avatud riiulid.

Valgustite osas on nii köögipoolel kui elutoas, ühtseid jooni  nii disainis kui värvuses, mis panevad nad omavahel koos ülejäänud sisustusdetailidega suurepäraselt kokku sobima.

Kööki ja elutuppa valitud erinevast materjalist põrand. Köögi poolel tumedas toonis keraamiline põrandaplaat, millelt lihtne mahakukkunud toitu ja toiduosakesi ära puhastada. Elutoa põrandat katab aga kauni mustriga puidust parkett, mis lisab ruumile juurde kodusoojust.

Elutoast jääb ukseavalt vaade otse magamistuppa, kus pruunid toonid asendunud suuremalt osalt rohekashalli tooniga. Magamistoa seinte rohekashallikas toon kombineeritud nii hallide tekstiilist kardinate, kui terrakota toonis ja valges toonis voodipesu tekstiiliga. Lisaks aitavad tasakaalu luua valge lagi, valged aknaraamid, valge uks koos raamiga ja uksest sisenemisel vasakule seinale jääv mustas ja valges toonis poster.

Puuni tooni toodud sisse läbi üksiku sisustusdetaili- lõuendi, mis voodipeatsis seinas efektse ilme loob. Voodi kõrval öökapi asemel väike tumedamas toonis puitlaud, millel paar raamatud, joogiklaas ja valge vaas koos oliivipuu okstega.

Antud ruumi paigutatud akna alla töölaud, kus loometööd mugav teha.

Esiku seinad kaetud heleda beežika tooniga, mis kombineeritud heleda puitmaterjali ja valgete uste liistudega. Pruuni tooni toodud sisse läbi esiku laua, kus ka pruuni värvi savist lillevaas koos okstega.

Vannituba, minimalistlik, lihtne. Valge seinaplaat kombineeritud väiksema musta värvi põrandaplaadiga.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.