Tuhmsinine, hubane magamistuba

Tuhmsinine, hubane magamistuba

Suur, avar, hubane magamistuba, kus ümber voodi on mõnusalt palju vaba ruumi. Voodi vastasseina mahutatud kodukontori nurk, kus väiksemad toimetused saab mugavalt korda aetud.

Magamistoa seintele valitud tuhmsinise tooniga Jotuni St. Pauls Blue seinavärv, mis on veidi punase pigmendiga, mis on väga kena kontrast heledale, vahatatud puitpõrandale ja kõrgetele, valgetele põrandaliistudele. Magamistuppa sisenedes jääb vasakule seinaosale sisseehitatud, mahukas garderoobi kapp, mis värvitud ülejäänud ruumiga samat tooni, mis loob interjööriga ühtse terviku.

Voodi mõlemale küljele paigutatud, lihtsad puidust riiulid (IKEA-müügist maas), kuhu enne magama jäämist saab käekella, kõrvarõngad või raamatu paigutada. Voodi kohal peatsis, mõlemale küljele paigutatud, lihtsa disainiga, musta tooni, suunatavad seinavalgustid (IKEA, hektar lambid-müügist maas), nende vahel, seinas, väikse nüansina armas, eukalüpti oksaga rõngas, mis sobib ideaalselt talvisel ajal magamistuba täiustama, kui soovid pildiraamist või postrist vaheldust. Ruumi põrandat täiustab IKEA (lohals) jute vaip, mille tooni viidud üle ka voodi tekstiili ja üksikute puidust detailide kaudu. Voodi vastasseinas kirjutuslaua kõrval nurgas, armas puhkenurk, kus taaskasutusest leitud lambanahast tugitool ja jalatugi YNGVE EKSTRÖM, mis on 1956 aasta disainpärl. Ühepool tugitooli põrandalamp, teisepool tugitooli, seinas, väike, õhuline seinariiul, kuhu paigutatud nii dekoratiivesemeid, kui raamatuid.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.