Palju antiiki - õrna romantilist luksust

Palju antiiki - õrna romantilist luksust

75-ruudune korter 1934. aasta vanuses majas, kus sisekujundusse lisatud juurde juba olemasolevatele originaalsetele detailidele tolleaegseid sisekujundusdetaile ja mööblit.

Suursugune, luksuslik ilme on kujundatud üle kogu korteri. Enamus korteri seinu katab medaljoni mustris tapeet, mis annab ruumile juurde klassikalist luksuse hõngu. Tapeedi mustrist lähtuvalt on eelistatud interjööris läbi mööbli ja detailide maalähedasi toone: pruunid- beežid toonid, loodusest näpatud rohelist tooni ja mahedat sinist, millest õhkub suursugust ja soojust.

Antud interjöör oleks nagu ära lõigatud killuke mõisast, kus elutoas nauditakse kohvi kuid köögis käib parasjagu suur askeldus.

Nii elutoa kui magamistoa põrandaid katmas vana kalasaba mustris parkett, mis peale korrastamist näeb väga hea välja. Valgustite valikul on lähtutud ruumide üldilmest ja mööbli käekirjast, mistõttu on siinsetes ruumides kauniteks pilgupüüdjateks laes antiiksed lühtrid v.a. köögis. Nii põranda kui lauavalgustite osas näeb samuti antiikseid, vanu, kangast lambivarjuga valgusteid.

Magamistoa kõikide sisseehitatud kapiuste pindasid katab sama kaunis tapeet, mis sujuvalt elutoast on üle toodud magamistuppa. Vooditekstiiliosas valitud linasest kangast voodipesu, mis lisab magamistoale hubast, maalähedast hõngu.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.