Maakodu stiilis, vana maja linnakorter

Maakodu stiilis, vana maja linnakorter

Teie ees on korter, mis kulgeb läbi kahe korruse mahedate beežide ja roheliste toonidega, kus materjali- ja värvivalikuga on korteris edasi antud hubast, maakodu hõngu. Tere tulemast!

Seekord alustame korteri ülevaadet köögist, kuhu pääseb nii esikust kui magamistoast.  Köögi suurus on mõnusalt avar ja valgusküllane. Kööki ilmestavad nii originaalne puitpõrand kui originaalsed puhvetkapid, mis värvitud valgeks kui ka uus rohekat tooni köögimööbel (värvitoon: TEKNOS T1405), mis kombineeritud kroomitud pinnaga uksenuppude kui köögitehnikaga (pliit, nõudepesumasin, õhupuhasti).

Köögimööbli töötasapind valitud sinna juurde, kaunist, lihvitud marmorist, mille kohale sobitatud nii ülemiste kappideni ulatuv kui osati ka laeni ulatuv, läikega, valged, keraamilised plaadid. Köögi akna juurde paigutatud ümmargune söögilaud, mille ümber neli tooli ja seinaäärde ehitatud panipaigaga istepink. Istepingi kohal on pool seina kaetud seinapaneeliga, mis värvitud rohelise köögimööbliga ühte tooni, et tekiks ühtne tervik.

Köögilauda valgustab pimedamal ajal, kaabu disainiga efektne lamp (Culinary Concepts CC-3645A Bowler Hat), mille must värvitoon kattub sujuvalt nii söögitoolidelt kui kardinapuult leitava tooniga. Hubasust lisavad ruumi, akna külgedelt, kardinapuult alla langevad, heledat tooni kardinad ja istepingile pandud dekoratiivpadjad ja pleed.

Läheme köögist edasi hubasesse magamistuppa, kus interjööri värvitoonid  tulevad üle köögist. Siin ruumis saab suurima esmapilgu kaunis töökorras kahhelahi, mis ühildub hästi tuppa valitud sisustusdetailidega. Ruumi seintele valitud Jotun - Kalk (10341) värvitoon, mida vähesel määral leidus ka köögi ühel seinal kuid, mis nüüd saab siin ruumis rohkem esile tulla. Antud beežika värvitooni kõrvale kombineeritud naturaalsest puidust mööbliesemed koos valge, rohelise ja beeži tooni voodipesutekstiili ja kardinatega. Toa keskmeks kaheinimese voodi (IKEA- BJÖRKSNÄS), mille mõlemale küljele paigutatud puidust öökapid (IKEA- BJÖRKSNÄS), mida ilmestavad üksikud detailid. Voodi kohale seinale toodud ruumi veidi musta tooni läbi raamitud postri (poster- Steve McQueen Takes Aim), mis kenaks kontrastiks, ülejäänud mahedate toonide kõrval. Antud ruumist viib ka kahepoolsete uste kaudu väiksele rõdule, kus avaneb kaunis vaade linnale.

Voodi kohale kombineeritud IKEA RISBYN sibulakujuline lambivari.

Magamistoast edasi viib juba elutuppa kuhu saab ka esikust. Elutuoa seinu katab sama soe helebeež seinavärv, millega värviti ka magamistuba Jotun - Kalk (10341). Avaras ruumis on ruumi nii kolmekohalisele diivanile kui päevavoodile ja diivanilauale (Dennis Marquart marble O table), mida ühendab pehme, hele põrandavaip. diivani laua kohal laes laerosett, mida omakorda kaunistab efektne, musta tooni laelamp (Vertigo).

Elutoast edasi viib roheliseks värvitud trepi kaudu ülemisele korrusele.

Ülemisel korrusel asub pööningu osa, kuhu ehitatud suur avar magamistuba ja vannituba. Magamistoas püüavad pilku tumeda peitsiga katusetalad ja suured, avarad katuseaknad, kus voolab ruumi mõnusat päevavalgust. Toa keskmeks kaheinimese voodi, toa nurka aga pandud väikelapse voodi. Ruumi seina värvitud taas sama värvitooniga Jotun - Kalk (10341) värvitoon, mida leidus nii elutoas, magamistoas kui köögis.

Magamistoa kõrvale jääb, elegantne vannituba, mis on sisustatud ülejäänud ruumidega ühtses käekirjas. Vannitoa põrandat katab kaunis Bricmate paekivilaadne põrandaplaat, mis kombineeritud valgete, ruudukujuliste seinaplaatidega.

Korteri välisuksest sisenedes tervitab esikusse sisenejaid elutoa aknast sissetulev valgus. Esiku põrandat katab samasugune paekivilaadne plaaditud põrand nagu vannitoas ja nagu ka ülejäänud korteril on seinad värvitud Jotuni helebeeži värviga- Kalk (10341).

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: stadshem.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.