74 m² soojade värvigammadega kodu

74 m² soojade värvigammadega kodu

Kogu korteri interjööris on näha avaraid ruume, mis sisustatud maitsekalt, läbi erinevate sisustusdetailide ja mööbli.

Köögis leiab nii ikea köögimööblit kui kallimat Taani disaini, mis omavahel hästi kokku sobitatud nii värvitoonide kui materjali poolest. Köögi keskmeks ümmargune laud, mille ümber Taani brändi Nordal toolid (Chair WICKY black). Söögilaua kohal klaasist valge valgusti. Söögilaua vastaseinas kaks raamitud pilti, mis muidu heledale köögile lisavad juurde kena kontrasti. Köögipõrandale valitud kaks erinevat heledas toonis vaipa, mis üksteist kenasti täiustavad.

Köögi vastasruumiks on tumedama halli tooniga magamistuba, mille toon muudab tooni vastavalt valgusele. Magamistuppa ehitatud maast laeni sisseehitatud kapp, kus leiab rohkelt hoiustamisvõimalusi.

Magamistoas akna kõrval seinas kinniehitatud ukseava, kuhu tehtud väike kodukontori osa väljalõigatud laua ja lahtiste riiulitega, mis kõik värvitud seintega sama tooni.

Elutuba väheste detailidega, hubane. Hubasust lisavad diivanile asetatud dekoratiivpadjad, pleed ja lambanahk. Elutoa seinte toon helehall, mis kombineeritud tumehalli tekstiili (diivan, kardinad), naturaalsete puitesemete, samuti musta ja valget tooni sisustusdetailidega.

Tükike sügist elutoas. Too sügis tuppa!

Sügise põhivärvid dikteerib loodus, erinevate kaunite värvikirevate puulehtedega. Kuid kui ei soovi tuppa vaasi tuua liialt värvikirevaid lehti, võid vaasi lisada ka lihtsad puuoksad. Hubasust saad ruumi juurde lisada erinevates sügistoonides tekstiilesemete kaudu. Kindlasti lisa elutoa interjööri ka pleed, kuhu telekat vaadates oleks mõnus end diivanil kerra keerata. Samuti lambanahad ja küünlad, mis lisavad õdusa meeleolu.

Sumedamatel sügisõhtutel aitab luua õdusa miljöö mahedama valgusega lauavalgusti. Antud interjööris teeb seda kauni disainiga iittala Leimu lamp.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.