Kodumaine pehmemööbel Atto Collectionilt

Kodumaine pehmemööbel Atto Collectionilt

Uue pehmemööbli ostmine võib eluruumile või kontorile tõelise hoo sisse anda sisekujunduses, kuid see tähendab ka suurt investeeringut. Ja kuna pehmemööbli valikul tehtud tootevalik võib saada aastast-aastasse üheks igapäeva elu osaks on mõistlik erinevatele pehmemööbli tootjate toodete osas veidi lisaaega kulutada, et leida enese jaoks sobiv pehme mööbel.

Nõu annab: Atto Collection

Mida peaks teie arvates klient enne pehme mööbli ostmist silmas pidama?

Hakates omale pehmet mööblit soetama, märgatakse kindlasti, et valik turul on väga lai. Selleks, et klient saaks just endale parima ja sobivaima toote, peaks silmas pidama mõningaid kriteeriume. Rääkides näiteks diivanitest, tuleks kliendil enne ostmist kindlaks teha, mis talle kõige enam sobib. Kas ta soovib lihtsalt diivanit, nurgadiivanit, nurgadiivanvoodit või hoopis midagi muud. Seejärel tuleb kliendil otsustada, kas ta soovib pehmemat diivanit või kõvemapoolselt. Samuti tuleb mööblit ostes veenduda mõõtudes.

Millist valikut pakub Atto Collection?

Atto Collectionist leiab omale igaüks midagi. Samuti on võimalus tellida täiesti enda soovidele vastav diivan või tugitool. Meie valikust leiab diivaneid, nurgadiivaneid, nurgadiivanvoodeid, tugitoole, kiiktoole, tumbasid, voodeid ja koerapesasid.

Euroopa Liidu eeskirjade kohaselt on toote õiguslik garantii 2 aastat. Meie kui tootjapoolne garantii on diivani karkassile 10 aastat.

Millisest materjalist teie pehme mööbel on valmistatud ?

Pehme mööbli tootmisel kasutame ainult kvaliteetseid materjale, mis muudavad meie valmistatud tooted vastupidavaks. Diivani karkass on valmistatud okaspuust, lisaks on kasutatud kasevineeri ja PLP-d. Mugavust lisab istme zig-zag vedrustus. Teatud mudelites kasutame premium HR- porolooni, mis muudab diivani veelgi mugavamaks. Mööbli kangavalik on laialdane ja martindale vahemik jääb 55 000 - 100 000 ning üldiselt on kõik kangad lihtsasti puhastatavad.

Milline on teie tekstiilkanga valik diivanile?

Meie tekstiilkanga valik on väga lai. Valikus on erinevaid kangaid, kunstnahkasid ja sameteid. Kõik kanganäidised on meil näidistesaalis olemas ning mööblit tellides on kliendil võimalus valida omale täpselt selline kangas, mis talle meeldib ning mis tema vajadustega kõige paremini sobib.

Millise materjaliga diivanit soovitaksite lemmiklooma pidajatele?

Üldiselt on kõik kangad hästi puhastatavad, kuid lemmiklooma pidajatele soovitame sametisi kangaid. Lisaks on meie valikus spetsiaalsed loomasõbraliku märgistusega kangaid.

Milliseid hooldusnippe soovitate pehme mööbli hooldamiseks?

Mustust on võimalik eemaldada niiske lapiga, õrnalt kangale surudes. Vältida tuleb hõõrumist ning puhastusainete kasutamist.

Mõned pehmemööbli näited nende kodulehelt Atto.ee.

Atto Collectioni tootevalikuga saab tutvuda nii nende kodulehel Atto.ee kui nende näidistesaalis, mis asub Harjumaal, Kose vallas, Tade külas. Hoia silma peal ka Atto Collectioni facebooki ja instagrami kontol.

Tekst/kujundus:  atto.ee |  Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Tootefotod: atto.ee, | 1 ja 2 foto Atto Collectoion klientide fotod (pildid fb kontolt)

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.