Väike, kõrge laega pööningukorter

Väike, kõrge laega pööningukorter

Tõeliselt kauni ja maitseka interjööriga 35-ruudune tuba, köök, kus asub ka väike terrass hingematva vaatega linnamelule.

Antud korteri ainuke sotsiaalne tuba jaguneb kolmeks tsooniks, köögiosa, magamisosa ja elutoa osa. Köögiosa asub uksest sisenedes koheselt paremas seinas. Enne seda on väike riiete riputamiskoht nagiga, välisriietele. Köögi osas sirge, modernne, õrnhallikas toonis köök, mida kombineeritud tumepruuni, puidust töötasapinna ja pritsmekaitsega. Osa köögimööblist käepidemetega, osa push-up süsteemiga. Köögi tasapinnal leiduvad köögitarbed (lõikelauad ja puulusikad), töötasapinnaga samas toonis, vedi juures ka läbipaistvat klaasi, läbi anumate.

Köögi vastas, vasakule, seina äärde jääb magamisosa, kuhu on paigutatud mitmekordne madratsite virn, millel peal linasest materjalist voodipesu ja päevatekk. Enne magamisosa jääb vasakule, maast laeni akendega, väike terrassiosa, kus hubane istumisnurk. Peale rõduakende ja suure ruumi akna, täiendavad lisavalgusega suurt sotsiaalset ala ka katuseaknad.

Magamisosa vastas elutoa tsoon, kus seina äärde paigutatud kolmekohaline diivan, mille ette vaibale valitud õhuline, klaasiga diivanilaud, et köögist olev vaade magamis- ja elutoa osale oleks avaram ja õhulisem. Diivanilaua juurde paigutatud ka üksik heledas toonis tugitool.

Vannitoas duššiosa ja wc on kaasaegne ja maitsekas. Seinale ja põrandale valitud kaunis marmorja pinnaga, keraamiline plaat, mis sobib ideaalselt valgete detailidega (wc pott, valamu).

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.