Õrna hallika tooniga põhjamaine magamistuba

Õrna hallika tooniga põhjamaine magamistuba

Õrna hallika tooniga põhjamaine magamistuba, mis kombineeritud läbi tekstiili ja mööbli, kahvaturoosa, valge, erinevate pruunide ja hallide toonidega.

Magamistoa põrandat katab heledas toonis puitparkett, mis sobib hästi helehallide seintega. Magamistoa keskmeks suur voodi, mida täiustavad nii pruunid, valged kui kahvaturoosa voodipesu tekstiil. Tekstiili leidub veel ka voodi kohal oleva ripplambi lambivarjul, mis ülejäänud ruumi värvide ja materjaliga sobivalt kokku sobib. Samuti on magamistoa akende juures, maast laeni kaunid kardinad nii õhemad kui paksemad.

Voodi peatsi seinas musta värvi, kahele poole suunatav, House Doctor club seinavalgusti. Voodi mõlemal küljel öökappide asemel erinevad mööblidetailid. Ühel voodiküljel tumepruun, puidust viini tool, millel raamatud ja käekell. Voodi teisel küljel halli tooni, kõrgläikega väike abilaud, millel peal kaunid lilled vaasis. Samale küljele jääb ka peegel ja avatud korrektne, garderoobi kapp.

Voodi vastasseinas tumehall modernne kummut, kõrgetel jalgadel erinevate esemete hoiustamiseks, seinas mitmed fotod koos pildiraamidega. Ruumile annavad juurde väga palju ka mitmed rohelised taimed nii aknalaual, kui toolil.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.