Maitsekas lahendus- klaasseinaga magamistuba

Maitsekas lahendus- klaasseinaga magamistuba

Siinse korteri puhul on magamistuba eraldatud klaasitud, ruudumustris seinaga söögitoa osast. Magamistuppa saab läbi avatava klaasitud liugukse.

 Antud ruumis tuleb klaasitud sein eriti efektset suure pinna puhul esile, kuna tegemist on korteriga, millel lae kõrgus lausa 3,4m. Kui korterisse aga külalised kutsutakse, on korteriomanikud mõelnud klaasitud seina ette, magamistoas ka kardinad, et privaatset magamisruumi ei peaks külalistega jagama.

Magamistoa sisustus on lihtne, minimalistlik ja maitsekas. Toa põrandat katab originaalne puitpõrand, mis renoveerimise käigus korrastatud. Toa seinad värvitud Alcro Fjäder 813 seinavärv, mis harmoneerub hästi heleda puitpõranda, valgete, kõrgete põrandaliistude ja kena, valge, sisseehitatud riidekapiga. Laes lisavad luksust kaunid originaalsed peegelvõlvid, efektsete ornamentidega.

Magamistoa keskmeks tumepruun antiikne kirjutuslaud koos house doctor tooliga, millel pruun istmekatte ja mustad metalljalad. Kirjutuslaua kohal laes efektne PR HOME akrüülkangast, metallkonstruktsiooniga lamp, mille kangas meenutab linast materjali. Kirjutuslauast vasakule jääb suure, avara akna alla kaheinimese voodi, millel kaunis voodipesu (voodilina eriti efektne, volangidega).  Voodikohal peatsis mustvalge raamitud tänavafoto kodulinnast. Akna kõrval seinal kaks, lihtsat avatud riiulit IKEA. Kirjutuslauast paremale jääb rohkete panipaikadega, sisseehitatud, valge riidekapp.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: svenskfast.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.