Kappvoodi – ruumi ja kulude säästja

Kappvoodi – ruumi ja kulude säästja

Kas elad üksi või perega, aeg-ajalt pead ikka kokku puutuma kodu sisustamisega nii, et elu oleks mugav ja ruumi jätkuks kõikideks kodusteks tegevusteks.

Kuidas toimida aga siis, kui elamispind on väike, noorele perele on oodata perelisa või mingil põhjusel peavad erinevad põlvkonnad mõnda aega koos
elama, kuid ei ole võimalik soetada suuremat kodu?

Vastab fufu.ee

Sellisel juhul oleks üheks võimalikuks lahenduseks elamispinna optimeerimine funktsionaalse mööbli, näiteks kappvoodi abil, mis lubab kõigest mõne liigutusega muuta toa otstarvet magamistoast elutoaks või siis lihtsalt vabastada põrandapinda lastele mängimiseks või harjutuste tegemiseks.

Kappvoodi on tulnud, et jääda.

Ruumi säästvad, kaasaegsed ja maailmas väga populaarsed lahendused on ka Eestis olemas. Näiteks Future Furniture toodab ja müüb mööblit, mis on juba lahendanud paljude kodude sisekujundusprobleemid. Ettevõtte üks põhitooteid on kappvoodi, millel on elamispinna kokkuhoidmiseks väga suur potentsiaal.

Olgu siinkohal nimetatud mõned neist:

- kappvoodi põhiolemuseks on võimalus oma magamiskoht nii kokku panna, et elu- või lastetuppa tekiks päevaseks ajaks lisaruumi kodusteks toimetamisteks;
- kappvoodit saab kasutada nii voodiriiete hoidmiseks kui ka riiuli ning kapina mitmete asjade paigutamiseks;
- osa kappvoodite versioone võimaldavad kirjutuslaua või tööpinna moodustamist;
- kappvoodiga kulub ruumi korrastamiseks vähem aega ja neid on kerge puhastada.

Future Furniture pakub kappvoodite standardlahendusi, aga täidab rõõmuga ka eritellimusi. Enne koroonapandeemiat Tallinnas toimunud messil „Interjöör 2019“ tekitas Future Furniture kappvoodi väljapanek suurt furoori. Paljud külastajad tunnistasid, et kappvoodi oli kõige huvitavam asi, mida nad näitusel nägid. Põhjus on selles, et voodi mudelid ja disain ei ole oma ajas seisma jäänud, vaid arenevad pidevalt. Kaasaegsetes kappvoodi mudelites on palju täiustusi, alates materjali valikust ja lõpetades erinevate funktsioonidega, mida voodile saab kohaldada: riidekapp, väljatõmmatav laud või sahtlid, riiulid ja kapid asjade hoidmiseks ning väikseimate tubade jaoks isegi miniköök – need on kõik moodsale kappvoodile iseloomulikud elemendid. Lisaks saab kappvoodit varustada täiendavate lugemisvalgustite, pistikupesade ja soovi korral isegi USB-laadijaga.

Testitud kvaliteet
Future Furniture kappvoodite valmistamisel kasutatakse kvaliteetseid Itaalia mehhanisme, millel on vastupidav metallraam ja vaiksed, sujuvalt töötavad sulgurvedrud. Mehhanismidel on tootja garantii 10000 avamisele ja sulgemisele – kui kasutate kappvoodit iga päev, siis jätkub ressurssi 13 aastaks. Future Furniture kappvoodite vastupidavust on testitud tootmises ja muuhulgas on leitud, et ka 500 kg surve voodile pole probleem, nii et viieliikmelise pere kannab kappvoodi kenasti ära. Nagu öeldud, on kappvoodi ideaalne ruumisäästja, nii võib Future Furniture tooteid leida paljudest stuudio-, pööningu- või ühetoalistest korteritest, aga ka suvilatest ja muudest eluruumidest, kus mööbli funktsionaalsus ning kompaktsus on olulised.

Future Furniture kappvoodite näidised ning teemakohast infot leiate kodulehelt: https://www.fufu.ee

Tekst/kujundus: fufu.ee, Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: fufu.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.